Umesto dogovora s ministrom, među povrtarima "pukla tikva"

Povrtari iz Republike Srpske izašli su razjedinjeni i bez predsednika Udruženja Branka Mastala sa sastanka sa resornim ministrom.

Srbija

Izvor: B92

Četvrtak, 24.01.2019.

12:25

Umesto dogovora s ministrom, među povrtarima
Foto: Thinkstock

Umesto jedinstvenog stava na sastanku s resornim ministrom, a u vezi s podsticajima u poljoprivredi za narednu godinu, među povrtarima je "pukla tikva", a napustio ih je i Mastalo koji je najavio i ostavku.

"Smatrao sam da nemamo šta da diskutujemo o novom pravilniku o podsticajima kada ono što je dogovoreno prošle godine nije ispoštovano, a odnosi se na obračun podsticaja, koji nije izvršen onako kako je rečeno. Ne vredi mi da se dogovaram kada će to opet biti drugačije. Zbog toga sam napustio sastanak, dok su povrtari s kojima sam došao, osim jednog, ostali na sastanku", ispričao je Mastalo Nezvisnim novinama.

Kaže da će uskoro sazvati sednicu Skupštine Udruženja na kojoj će i zvanično podneti ostavku.

"Jednostavno ne mogu da lažem ljude s kojima živim i radim. Jedno se dogovori, a drugačije se radi", zaključio je Mastalo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: