Promo

Sreda, 05.10.2016.

10:00

Renovirali biste, a ne znate kako? Imamo nekoliko saveta

Želite da promenite životni prostor, a umorni ste od same pomisli na taj posao? Poznato, ali ne mora da bude tako. Renoviranje može i te kako da bude kreativno, zabavno opušteno i pre svega sigurno. Konačno, možete da izbegnete i neprijatnu situaciju kada majstor uđe u kuću – jednostavno iznenadite ga tako što ćete mu ponuditi pomoć.

Izvor: B92

Renovirali biste, a ne znate kako? Imamo nekoliko saveta
Foto: Tikkurila Color

Bilo da se radi o poslovnom ambijentu ili domu, priprema je pola posla. Zato, pre samog krečenja treba sve detaljno pripremiti, jer će inače rezultati biti loši, a na kraju ćete imati mnogo više da čistite.

Olakštajte posao i sebi, ali i majstorima, jer u “Tikkurila Color Studiju” na jednom mestu možete besplatno da čujete savete u vezi sa uređenjem doma, a profesionalci u ovoj oblasti upoznaće vas sa tehničkim karakteristikama proizvoda, boja i materijala za završne građevinske radove. Plus, novi materijali koji su u ponudi olakšavaju posao i vašem majstoru ali i vama. Na primer, sa manjim pakovanjem kvalitetne Tikkurila boje postižete krečenje daleko veće površine nego sa duplo većim pakovanjem drugog proizvođača. Danas je program boja toliko napredovao da za dva dana vaše kupatilo može izgledati kompletno renovirano bez lupanja pločica - samo ih prefarbajte u novu nijansu i uživajte u svojoj novoj čistoj oazi.

Tako nećete lutati od prodavnice do prodavnice sa čudnim imenima proizvoda i još čudnijim cenama, ponavljamo, objašnjenje dobijate beesplaatnoo.
Foto: Tikkurila Color
Za osobe koje imaju zdravstvenih problema i za zdravstvene institucije uopšte, danas postoji antibakterijska boja Argentum 20 koja sadrži aktivne jone srebra koji sprečavaju da se na obojenim površinama razvijaju mikrobi.

Ranije je važilo pravilo da ako ceo posao posao prepustite majstorima profesionalcima, biće vam znatno lagodnije, ali to je i skuplje rešenje. S druge strane, ako odlučite da to uradite sami, proći ćete jeftinije, ali ćete izgubiti bar dva cela dana. To pravilo više na važi.

Ukoliko odlučite da sprovedete akciju sami bez majstora može vam pomoći arhitekta besplatnim savetima svakoga dana na adresi Španskih boraca br 3 Novi Beograd i u Novom Sadu na aadresi Olge Petrov 36.
Foto: Tikkurila Color
Uverite se da i sami umete mnogo toga sa visokokvalitetnim materijalima kreiranim da atmosferu u vašem domu čine zdravijom pomoću antialergijskih boja, zabavnijom uz Liitu program za decu…

Ko zna možda otkrijete i skriveni talenat. A da bi zabava bila porodična angažujte i svoje male pomoćnike.

Uobičajena želja devojčica je da u sobi imaju šljokice i da uvek bude svetlo. Pa zašto onda ne ispunite snove svojoj princezi - specijalni svetlucavi efekat zidova može da se postigne s takozvanom Stardust glazurom koja oponaša zvezdanu prašinu, a za decu koja se plaše mraka najbolje rešenje je Glow lak koji svetli u mraku.

Za savršenu atmosferu potrebna je Liitu boja, koja je dostupna u preko 2.000 nijansi koje se toniraju prema Symphony ton karti.

Ukoliko su deca sklona alergijama verujte da nema ograničenja kada im uređujete sobu. Taj problem je rešiv upotrebom antialergijskih boja.
Foto: Tikkurila Color
Dobrim izborom boja i njihovim pravilnim rasporedom možete popraviti izgled doma i učiniti ga još prijatnijim prostorom za život. Ukoliko je vaš stan niskih zidova, obojite plafon u svetlije nijanse od boje zidova, jer će tako delovati viši. Stan visokih zidova vizuelno se može sniziti ako se plafon oboji tamnijom bojom od boje zidova. Uzak prostor proširićete bojenjem dužih zidova svetlijom a kraćih tamnijom bojom. Stručnjaci savetuju da ne treba koristiti više od tri nijanse u enterijeru, jer u protivnom prostor može izgledati haotično i postati neprijatan za boravak.

Da sumiramo – za sve ove i ostale besplatne savete trk u Tikkurila Color Studio. Ako imate želju za promenom, imate proizvode i besplatnu stručnu pomoć, onda pretvorite posao u zabavnu akciju, pustite mašti na volju, unesite boje u vaš život i javite nam utiske!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

"Nemci, prekinite": Ustale članice EU

Grupa srednjoevropskih zemalja traži od Evropske komisije da Nemačkoj naloži ukidanje nameta na izvoz gasa, jer potkopava njihovu energetsku sigurnost, prema dokumentu koji je Rojters dobio na uvid.

19:17

29.5.2024.

20 h

Svet

"Nećemo da napustimo Rusiju"

Kineska kompanija "Hikvižn" ("Hikvision"), koja je jedan od glavnih dobavljača opreme za video nadzor, nije napustila rusko tržište, rekao je danas izvor blizak kompaniji.

16:12

28.5.2024.

1 d

Srbija

Velika prevara u Srbiji: Evo kako varaju

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje obaveštava penzionere i ostale građane Srbije da nije tačna informacija koja je ovih dana objavljena na društvenim mrežama da će im biti isplaćena naknada od 6.000 dinara.

10:34

30.5.2024.

4 h

Podeli: