450 novih parking mesta u srcu BG u Rajićeva Shopping Centru

Novogodišnji praznici se bliže, a sa njima i velike gužve u centru grada. Ipak, ne bi trebalo da dozvolite da gužve utiču na vaše praznično raspoloženje, a Rajićeva Shopping centar će vam pomoći u tome.

Promo

Izvor: B92

Ponedeljak, 27.11.2017.

09:33

450 novih parking mesta u srcu BG u Rajićeva Shopping Centru

Osim što je prvi veliki shopping centar u samom srcu grada, koji svojim posetiocima nudi najrazličitije sadržaje, od mogućnosti da kupe neke od najluksuznijih brendova, do supermarketa, apoteka i ostalih svakodnevnih aktivnosti, Rajićeva je spremila još jednu pogodnost.

Ukoliko želite da u isto vreme uživate u centralnim gradskim znamenitostima, kulturnim dešavanjima, prefinjenoj kupovini ili da obavite svakodnevne aktivnosti u samom srcu grada, ne morate više da brinete od tome da li ćete pronaći mesto za parkiranje. Od 14. septembra ove godine, centar grada je postao bogatiji za još jedan veliki parking prostor.

Važna informacija za sve vozače je da vas u novootvorenom Rajićeva shopping centru čeka novih 450 parking mesta u centralnom gradskom jezgru. Ulaz u parking je iz Uzun Mirkove ulice. Parking ima 24-očasovni nadzor i automatski sistem naplate, koji omogućava korišćenje i nakon završetka radnog vremena samog shopping centra.

Još jedna pogodnost koju vam ovaj parking nudi jeste to da je prvih pola sata parkiranja besplatno! Svim zainteresovanima, Rajićeva Šoping centar nudi i mogućnost zakupa parking mesta počev od decembra.

Dobro došli u centar, dobro došli u Rajićevu!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: