Znate li gde je najsavremeniji Data centar u regionu?

U današnjem svetu elektronskog poslovanja velika pažnja posvećuje se efikasnom načinu upravljanja, analize, obrade i čuvanja podataka.

Srbija

Izvor: B92

Utorak, 02.10.2018.

13:00

Znate li gde je najsavremeniji Data centar u regionu?
Screenshot

Sve to kako bi u svakom trenutku neophodne informacije bile sigurne i na raspolaganju zaposlenima u kompaniji.

Osnovni preduslov za prilagođavanje velike količine podataka potrebama svakodnevnog poslovanja su dostupnost i bezbednost podataka, jer poslovanje gotovo svake kompanije u najvećoj meri zavisi od pouzdanosti i raspoloživosti njenog informacionog sistema.

U skladu sa tim, savremeni Data centri za procesuiranje, skladištenje i čuvanje podataka predstavljaju osnovu današnjeg poslovanja. Međutim, projektovanje i izrada internih Data centara podrazumeva značajne investicije u okviru IT sektora, što za većinu kompanija ne predstavlja isplativo i praktično rešenje. Najsavremeniji Data centar u regionu

I u Srbiji se se više prepoznaje potreba za efikasnim upravljanjem i održavanjem velike količine podataka. mts je kao odgovor na potrebe svojih korisnika, izgradio jedan od najsavremeninijih Data centara u regionu.

mts Data centar, projektovan i opremljen u skladu sa Tier 3/4 standardima, smešten je u centru Beograda na više od 2000 metara kvadratnih tehničkog prostora i može Vam ponuditi:
  • Posebno projektovan prostor u skladu sa svetskim standardima;
  • Kontinuirano napajanje, sa rezervnim dizel generatorom;
  • Kontrolu klimatskih uslova;
  • Video nadzor 24/7;
  • Direktan, brz i efikasan pristup celokupnoj ponudi naših ICT servisa;
  • Sve vrste povezivanja i umrežavanja;
  • Efikasno rešenje za kolokaciju/hosting;
  • Carrier neutral koncept usluga.
Zašto mts?

mts, kao kompanija koja upravlja najvećom ICT infrastrukturom u zemlji, uključujući i data centre, ima i najviše iskustva u ovoj oblasti. mts među korisnicima ICT servisa ima najveći broj kompanija koje posluju na tržištu Srbije. Među ovim kompanijama su, kako male kompanije, sa samo desetak zaposlenih, tako i velike kompanije sa nekoliko hiljada zaposlenih. Svi servisi mts su prilagođeni izuzetno različitim tipovima kompanija i omogućavaju da se svi njihovi zahtevi poštuju.

U domenu povećanja kvaliteta usluga, proces unapređenja se ogleda u prilagođavanju i sertifikaciji kompanije ISO standardima, koji bi trebalo da dovedu do garantovanja najkvalitetnije usluge u nivou najboljih svetskih kompanija na ICT tržištu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: