Novi McLaren P1? Ne, čamac od milion dolara

Oluja je Floridi donela vetrove od 240 km/h, tačnije njenom severoistočnom delu, dok je nekoliko miliona ljudi evakuisano i preseljeno u druge delove države.

Automobili

Izvor: B92

Petak, 30.09.2022.

18:00

Default images

Jedan stanovnik Floride podelio je putem društvenih mreža slučaj u kome je njegov McLaren P1 model potpuno uništen u naletu strašne oluje. On je svoj moćni superautomobil kupio pre nedelju dana po ceni od milion dolara, po kojoj se originalno našao u prodaji.

Na fotografijama je moguće videti kako voda izvlači britanski superautomobil iz potpuno potopljene garaže, nateravši ga da pluta dalje ulicom nizbrdo u blizini vlasnikovog doma. McLaren je zatim završio ukotvljen pokraj jednog drveta, sa vodom koja je stigla do poklopca motora.

Ovaj vlasnik je podelio svoju priču putam Instagram platforme i naveo da je uragan Ian pogodio njegovo naselje sa vetrovima koji čupaju drveće i padavinama koje su u potpunosti potopile ulice, dok u opisu njegovog posta ovaj superautomobil naziva svojim ’uraganskim modelom za nabavku’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: