Vozila stalno u prvoj brzini, auto se zapalio: Bila sam oprezna

Nesvakidašnja situacija desila se u Bjelovaru.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 26.05.2021.

15:00

Vozila stalno u prvoj brzini, auto se zapalio: Bila sam oprezna
Foto: Fiat

Bjelovarski policajci utvrdili su razlog zbog kojeg se u petak oko 9:45 na parking mestu u Ulici Dimitrija Demtra u Bjelovaru zapalio Fiat Punto u vlasništvu 77-godišnjakinje.

"Nakon što pet meseci nisam vozila, sela sam u automobil i krenula prema centru grada. Sećam se da sam prebacila u prvu brzinu i krenula. Budući da sam tražila parking mesto, vozila sam skroz polako, parkirala sam auto i otišla sam u grad. Moja kuća je svega kilometar dalje od Demetrove, gde sam ostavila auto. Kada sam se za sat vremena vratila, policija i vatrogasci bili su u ulici. Šokirala sam se kada sam videla da stoje pored mog auta, koji je bio prekriven penom. Tada su mi ispričali da se zapalio"
, priča za MojPortal 77-godišnja žena kojoj se u petak u Bjelovaru zapalio Fiat Punto jer ga je vozila samo u prvoj brzini.

Žena živi sama otkako joj je preminuo suprug, a kako ne bi neprestano nekoga molila za pomoć, automobilom se povremeno koristi kako bi došla do centra grada ili groblja.

"Samo sam bila oprezna. Ne želim da zovem decu i unuke da me voze do prodavnice, lepše je biti samostalan. Jako mi je teško zbog svega", objasnila je gospođa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: