Automobili

Petak, 17.05.2019.

10:15

BMW postepeno otkriva novu Seriju 1 FOTO

Bavarski proizvođač objavio je "tizer" fotografije nove generacije svog kompaktnog hečbeka.

Izvor: B92

BMW postepeno otkriva novu Seriju 1 FOTO
Foto: BMW promo

Osim detalja prednjih farova i maske, ostale fotografije uglavnom ne otkrivaju mnogo, s obzirom da je novi BMW Serije 1 na njima sakriven ispod "kamuflaže".

Prednje svetlosne grupe imaju moderniji dizajn, a preoblikovana je i maska hladnjaka.
Foto: BMW promo
Na prvoj fotografiji prikazan je automobil u plavoj boji karoserije, najverovatnije sportska verzija M135i xDrive (rivala modelima Audi S3 Sportback i Mercedes-AMG A35).

Očekuje se da će ovaj BMW za pogon koristiti 4-cilindarski 2.0 turbo benzinac iz modela X2 M35i, koji proizvodi 306 ks (225 kW) i 450 Nm.
Foto: BMW promo
Na jednoj od fotografija BMW nam je dopustio da zavirimo u kabinu i otkrio digitalnu instrument tablu koja će krasiti novu Seriju 1.
Foto: BMW promo
Očekuje se da će nemački proizvođač predstaviti medijima novu generaciju Serije 1 krajem maja, dok će šira publika ovaj automobil moći da vidi u septembru, na frankfurtskom auto-salonu.

BMW Serije 1 za 2020. u prodajne salone stići će do kraja ove godine, a jedan od najvažnijih noviteta u odnosu na aktuelnu generaciju biće prelazak sa zadnjeg na prednji pogon.
Foto: BMW promo

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: