Neverovatnom reakcijom sprečio sudar pri brzini od 210 km/h VIDEO

Vozač Honde Civic došao je na samo nekoliko centimetara od zadnjeg dela Golfa na autobanu pri velikoj brzini u incidentu koji je mogao da dovede do tragičnih posledica.

Automobili

Izvor: B92

Nedelja, 14.08.2022.

12:32

Neverovatnom reakcijom sprečio sudar pri brzini od 210 km/h VIDEO

Prošlog meseca, jutjuber Morti Smit je snimao video o potrošnji goriva svog Civica dok je bio na nemačkom autoputu. Na snimku se vidi da je kretao brzinama do 213 km/h duž deonice na kojoj nema ograničenja brzine, kada je počeo da prilazi nizu vozila u desnoj traci.

Jutjuber u početku prolazi pored kombija bez problema, ali crni VW Golf u desnoj traci počinje da prelazi u krajnju levu traku kojom se kreće Civic. Za samo delić sekunde, koliko je vozač Honde ima na raspolaganju za reakciju, pritiska kočnicu pri 207 km/h kako bi izbegao Golf.

Honda brzo gubi brzinu a vozač je uspeo da izbegne da udari u Volkswagen za samo nekoliko centimetara nakon što je istovremeno sa kočenjem skrenuo u desnu traku u poslednjem mogućem trenutku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

118 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: