Kako je Clio završio ispod aviona? FOTO

Društvenim mrežama se šire snimci bizarnih nezgoda.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 20.04.2022.

09:30

Default images

Reč je o aerodromu Alikante u Španiji, gde se dogodila nesreća u kojoj je Renault Clio završio ispod trupa aviona „Boing 737” kompanije „Ryanair”. Kako se navodi u saopštenju, nezgoda se dogodila 12. aprila.

Sudeći po fotografijama, reklo bi se da je vozač malog renoa pogrešno procenio prostor ispod trupa i zaglavio se ispod krova automobila. Najnovije informacije govore da je vozač Renoa prilikom parkiranja zaboravio da pritisne parkirnu kočnicu, pa je automobil „odveden” ispod trupa.

Samo jedan pogled na točkove i smanjen razmak prema blatobranima jasno ukazuje na to koliko je Clio dobro stisnuo i zaglavio. Srećom u udesu nije bilo povređenih, ali je velika verovatnoća i da nije bilo veće materijalne štete.

Avion je ipak odvezen na detaljan pregled trupa i na kraju je sa zakašnjenjem od 90 minuta krenuo na planirani let.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: