Skuplja pare na Internetu da bi popravio slupani Ferari

Vlasnik Ferrarija 458 Speciale, koji je uništio svoj automobil na Nirburgringu, pokrenuo je Internet stranicu kako bi sakupio 210.000 evra neophodnih za popravku vozila. Za pomoć se obratio zaljubljenicima u sportske automobile iz celog sveta.

Podeli

Kada su mu nakon udesa rekli da je njegov skupoceni Ferrari pretrpeo "totalnu štetu" i da je potrebno preko 200.000 evra da se vozilo vrati u prvobitno stanje, nije očajavao.

Seo je i smislio način kako da dođe neophodnih sredstava za obnovu automobila.

Na Internet stranici "The Dead Ferrari" uputio je apel za pomoć svima onima kojima je, kao i njemu, žao da jedan Ferrari 458 Speciale završi u starom gvožđu.

Donatori uz novčani prilog mogu da pošalju fotografiju po želji, koja će zatim biti odštampana na jednom deliću popravljenog automobila - kvadratni centimetar površine Ferrarija "iznajmljuje se" po ceni od 3,99 evra.

Osim prava da postave fotografiju na automobil, svi koji doniraju novac automatski učestvuju u nagradnoj igri čiji će pobednik dobiti na korišćenje Ferrari tokom mesec dana.

U slučaju da se javi dovoljan broj onih koji su spremni da izdvoje novac kako bi se projekat realizovao do kraja, vlasnik će ponovo uživati u vožnji svog ljubimca a obnovljeni Ferrari će postati svojevrsno pokretno umetničko delo, odnosno reklamni bilbord.

Ako ništa drugo, čoveku se mora priznati da je preduzimljiv.

Izvor: TheDeadFerrari

Razno

strana 1 od 273 idi na stranu