Automobili

Petak, 11.03.2016.

14:04

VW, Seat i Audi na BG Car Show

Na sajmu automobila u Beogradu, generalni zastupnik za vozila marki Volkswagen, Audi i Seat, kompanija Porsche SCG, predstavila je svoje modele u halama 1 i 4. Pored ovih brendova, posetioci imaju priliku da vide i dva ekskluziviteta luksuzne marke Bentley - Continental GT i Flying Spur.

Izvor: B92

VW, Seat i Audi na BG Car Show
VW na BG Car Show

Volkswagen se tradicionalno predstavlja publici svojim najpopularnijim modelima i specijalnim uslovima prodaje, a premijeru je imao novi VW Touran.

Golf će biti prikazan u dve verzije – sa TSI i TDI agregatima. VW Golf 1.2 TSI, uz Trendline paket opreme, košta 14.990€ (13.990€ uz Porsche Mobility finansiranje) a Golf 1.6 TDI sa istim paketom opreme, imaće cenu od 16.990€ (15.990€ uz Porsche Mobility finansiranje koje uključuje kasko osiguranje u prvoj godini zakupa kao i besplatnu registraciju).
Premijera - VW Touran
VW Passat stiže sa posebnom ponudom. Model 2.0 TDI Comfortline košta 26.490€, uz gotovinsko plaćanje, ili sa 1500€ nižom cenom za kupovinu preko Porsche Mobility finansiranja.

Model Polo predstavljen je sa jačim motorom i Comfortline paketom opreme‎, za 10.990€ ili za 9.990€ uz Porsche Mobility.

Audi je predstavio osam automobila u hali 1

Audi A4
Kao srpsku sajamsku premijeru Audi izlaže dva A4, jedan za zahtevnije kupce - sa quattro pogonom, i jedan prilagođen ukusu biznis klijentele. Oba dolaze sa biznis paketom opreme koja uključuje i MMI Navigacioni sistem, elektro podešavanje sedišta i još mnogo toga, a iako je novi model i za njega je pripremljena sajamska cenovna ponuda.

Audi A3 Sportback ima cenu koja je za ovaj sajam spuštena na 17.999 €.

Jedna od zvezda standa je i A6 koji dolazi sa 2.0 TDI motorom sa 190 KS, uparen sa S-tronic menjačem i quattro pogonom u sport paketu opreme. Ušteda na ovom modelu iznosi 12.600€ ili 19%, u odnosu na redovnu cenu iz cenovnika.
Audi Q7
Audi u Beogradu izlaže i celokupnu SUV gamu koja je trenutno dostupna na srpskom trzistu. Tu su modeli Q3, ali i SQ5 (za sve Q5 modele takođe važi specijalna sajamska ponuda) kao i novi Q7.

Volkswagen Privredna vozila

VW privredna vozila izložena su u hali 4
Publici su predstavljeni modeli Volkswagenovih privrednih vozila i to u hali 4 na preko 200 m2. Izloženo je 6 vozila, među kojima su Caddy, Transporter, Crafter i Amarok.

Kao i prethodnih godina, tako i ove, sajam pored promotivnog ima i prodajni karakter. Zbog toga su za sve zainteresovane obezbeđene pogodnosti pri kupovini.

Seat

Seat na sajmu automobila u Beogradu
Španski proizvođač, koji poslednjih godina beleži globalni rast prodaje, takođe je zastupljen na Beogradskom sjamu.

Najatraktivnije ponude, sa finansiranjem u saradnji sa kućom Porsche Mobility, su Ibiza sa 5 vrata 1.2 TSI Style sa 90 KS (9.999 evra), zatim Leon 1.6 TDI CR Style sa 110 KS (16.499 evra), kao i Leon 2.0 TDI CR FR sa 150 KS i FR paketom (LED farovi, 18 inčne alu felne, panorama krov, multimedijalni uređaj sa ekranom osetljivim na dodir pdijaginale 6,5 inča...) koji košta 18.999 evra.

Svet luksuza i u Beogradu

Bentley na BG Car Show
Kompanija Porsche SCG omogućila je posetiocima beogradskog sajma automobila da ove godine vide i neke superluksuzne modele koji su zastupljeni samo na najvećim svetskim sajamskim manifestacijama.

Po prvi put u Beogradu izložena su vozila marke Bentley i to modeli Continental GT i Flying Spur.

Više fotografija sa sajma automobila možete pronaći u našj Galeriji

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: