VICE na B92: Veslanje i larping

VICE Srbija nastavlja da donosi zanimljive priče, vesti i originalne sadržaje iz oblasti kulture, mode, tehnologije, umetnosti i sporta iz celog sveta, ali i iz Srbije i regiona.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 29.11.2015.

10:30

Default images

Epizoda 32

Nedelja 29. novembar

Moj sport: Veslanje

Priča o veslanju je drugi film iz našeg serijala Moj sport. Dušan je mladić apsolutno posvećen sportu. On trenira veslanje dva puta dnevno, gotovo svaki dan. Želi da bude najbolji na državnom prvenstvu i želi da njegov klub Crvena Zvezda ove godine prekine dominaciju Partizana koja traje već 25. godina. Nije želeo da ode u Ameriku kao većina mladih i perspektivnih veslača iz Srbije.
Larping mi je spasio život

LARPing, ili live-action roleplaying je vrsta igre u kojoj ljudi stvaraju karaktere i onda igraju njihove uloge unutar zamišljenog sveta, u stvarnom vremenu i prostoru, kostimirani. Oprobali smo se u LARPingu, a tamo smo upoznali i Jona Gallaghera koji je strastveni larpovac koji pati od Aspergerovog sindroma i koji kaže da mu je upravo larpovanje pomoglo da stekne prijatelje, nauči osnove komunikacije sa drugima, da se zaposli i, prosto na mnogo različitih načina, spasi život.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: