Predstavljen Mekdonaldsov „foto-servis“

Kao nastavak akcije Ja sam uvek ja, Mekdonalds Srbija organizovao je premijerno predstavljanje „fejs-ekspres“ foto-stanice za medije u tržnom centru Ušće.

Život

Izvor: PR Tekst

Ponedeljak, 11.05.2015.

15:49

Default images

„Fejs-ekspres“ foto-stanica, koja poseduje tehnologiju detekcije lica, nalaziće se ispred Mekdonaldsovog restorana u tržnom centru Ušće od 11. do 17. maja, a nakon toga će biti premeštena u Mekdonaldsov restoran na Terazijama, od 18. do 24. maja.

„Fejs-ekspres“ foto-stanica, osim svoje osnovne namene fotografisanja, može da prepozna emocije koristeći tehnologiju detekcije tačaka i teksture lica. Na taj način očitava i prepoznaje raspoloženje osoba koje se fotografišu, pa u skladu s time priomeni pozadinu i poruke na fotografijama. Ova tehnologija koristi se u holivudskim filmovima, a zahvaljujući Mekdonaldsu, premijerno je predstavljena u Srbiji. Posebno iznenađenje za sve goste restorana, koji se budu fotografisali, biće prikazivanje njihovih fotografija, ukoliko budu želeli, na video bilbordima ispred Ušće Shopping centra i na Terazijama. Takođe, te iste fotografije, biće im poslate na mejl, kako bi mogli da ih podele sa svojim prijateljima na društvenim mrežama. One čije fotografije osvoje najviše lajkova na oficijalnoj Mekdonadsovoj stranici na Fejsbuku očekuju zanimljive nagrade.
„Zaista smo ponosni što će naši gosti ekskluzivno moći da se zabave uz „Fejsekspres“ i isprobaju samu tehnologiju koju on koristi. Na ovaj način ćemo zajedno biti deo #JaSamUvekJa slavlja, pošto je poznato da Mekdonalds podržava autentičnost i individualnost, odnosno da je Mekdonalds mesto na kojem svako oseća da može da bude onakav kakav jeste“, istakla je Desanka Landauer, marketinška menadžerka kompanije Mekdonalds Srbija.
Svi gosti Mekdonalds restorana u tržnom centru Ušće i na Terazijama mogu da isprobaju mogućnosti i zabave se uz „Fejs-ekspres“ foto-stanicu, individualno ili sa prijateljima. Uz potpisanu saglasnost, četiri fotografije svakog gosta biće prikazane na video-bilbordima, dok je za maloletna lica neophodno da roditelji ili staratelji potpišu saglasnost.
.
.
.
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: