Zoo-vrt nudi neobičan poklon za Dan zaljubljenih

Raskinuli ste i sada se osećate odbačeno - Zoološki vrt u San Francisku nudi vam šansu da za Dan zaljubljenih "usvojite" siktavu bubašvabu ili ogromnu škorpiju u čast tog "specijalnog" bivšeg.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 26.01.2015.

21:56

Default images

Zoo-vrt na ovaj način, piše AP, pažnju javnosti usmerava na svoje manje privlačne stanovnike i korisnike programa Usvoji životinju, kojim se uglavnom prikuplja novac za brigu o simpatičnim stvorenjima poput pingvina ili pandi.

"Ova stvorenja su agresivna, aktivna i noćne ptice. Kao i vaš bedni bivši, najčešće se mogu pronaći u mračnim rupama, gde kopaju razgranate tunele ili pećine", navodi se na promo-strani pustinjske škorpije. "A kao i znate-već-ko, kada odgovarajuća žrtva dođe, škorpija je kleštima zgrabi i izbode plen...Šarmantno."

Za 50 dolara i više donator može da usvoji škorpiju, a zoo-vrt će osobi koja je inspirisala usvajanje poslati sertifikat i plišanu škorpiju. Bubašvaba koju zoo-vrt reklamira kao "ljubavni otpad" košta 25 dolara.

"Uz nešto sreće, ova darežljiva donacija će promeniti vašu lošu ljubavnu karmu tako da više nikada nećete sresti bubašvabu", poručuje zoo-vrt.

foto: flickr.com/philozopher

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: