Prins se povukao sa interneta

Izgleda da je Prins napustio socijalne mreže istom brzinom kojom je došao na njih. Njegovi nalozi na Tviteru i Fejsbuku su ugašeni početkom ove nedelje, samo godinu dana nakon njegovog prvog tvita.

Život

Izvor: B92

Sreda, 26.11.2014.

13:10

Default images

Predstavnici popularnog pevača odbili su da komentarišu njegovo nestajanje sa interneta. Sem sa Fejsbuka i Tvitera, Prins je ukonio svu muziku i sa njegovog naloga Soundcloud, a obrisao je i skoro svaki video /snimak s imenom Prince and 3rd Eye Girl sa VEVO naloga na Jutjubu. Sve što je ostalo su jedan stari intervju i dve verzije njegovog singla iz 2013. “Breakfast Can Wait”. Prinsova strana na Instagramu bila je dostupna 25. novembra, ali je u međuvremenu i ona uklonjena.

Prins već godinama ima prilično trubulentan život na internetu. “Internet je potpuno mrtav”, rekao je 2010, kada je svojevremeno pretio da će tužiti eBay, Youtube i torent sajtove za ilegalnu distribuciju njegove muzike.

Muzičar je čak tužio sopstvene obožavatelje zbog deljenja njegovih pesama. Ipak, odustao je od tužbe, da bi se ubrzo potom priključio društvenim mrežama, koje je iskoristio za promociju novog materijala koji je snimio sa 3rd Eye Girl. Početkom oktobra je na Fejsbuku organizovao onlajn intervju, ali uprkos bombastičnoj najavi, odgovorio je samo na jedno pitanje, kada je savetovao fanove da njegovu muziku slušaju u visokoj audio/rezoluciji.

Prins je ove godine objavio dva albuma - “Plectrumelectrum” i “Art Official Age”.

Foto: wiki/CC BY-SA 3.0 / karppinen

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: