Veliki brat od 25. marta na TVB92

Dugo najavljivana nova sezona najpopularnijeg rijaliti šoua Veliki brat počinje od ponedeljka 25. marta na našoj televiziji. Preko 40 kamera 24 sata dnevno pratiće učesnike, a njihova imena još su tajna.

Život

Izvor: Reporter: Jovana Vukojeviæ

Četvrtak, 21.03.2013.

16:55

Default images

Veliki brat se vraća na male ekrane! Produkcijska kuća Emotion i TV B92 spremile su brojna iznenađenja u novoj sezoni, ali za sve to publika će ipak morati da sačeka ponedeljak. Veliki brat će trajati šest nedelja, a ukućani će se boriti za nagradu od 50.000 evra.

"Mogu da garantujem da će biti odličan Veliki Brat, da će biti mnogo iznanađenja, i nekih neočekivanih stvari, ali u ovom trenutku ne mogu da vam otkrivam mnogo jer baš ta iznenađenja doprinose toj draži ulaska u kuću Velikog brata. Što se tiče same kuće opet i tu ima promena, trudimo se da uvek budemo najbolji," kaže Milijana Radević, PR produkcijske kuće "Emoušn".

Jedna tajna ipak je otkrivena. Pored Marijane Mićić, u voditeljskoj ulozi društvo će joj praviti koleginica Ana Mihajlovski. Za već uigranu ekipu pripreme nisu teške, a Marijana nam je priznala da se Velikog brata baš uželela.

"Jesam se uželela i jedva čekam da krene i radujem se što radim sa Anom posle 8 godina. Koliko su naporne pripreme? Nisu naporne, sve je to negde isto, kad nešto voliš onda ti je i lako da radiš," smatra Marijana Mićić.

Pored Velikog brata, TV B92 spremila je još neka iznenađenja.

"Pripremamo još nekoliko zanimljivih sadržaja, pre svega to je serija "Larin izbor" - regionalno najpopularnija serija koju gledaoci gledaju od 18. marta, a izdvojila bih i dugo najavljivanu seriju "Stiven Sigal - Pravda za sve" koja počinje u utorak 26. marta. Sve u svemu, rekla bih, jedan veoma zanimljiv i sadržajan program u toku celog dana na TV B92," rekla je PR B92 Katarina Panić.

Podsećamo, Veliki brat je nikad veći, a u to se možete uveriti od ponedeljka 25. marta u 21:30!

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Oni su sada jedini vlasnici Knjaz Miloša

Mattoni 1873, najveći proizvođač mineralne vode i bezalkoholnih napitaka u Centralnoj Evropi, preuzeo je od kompanije PepsiCo manjinski udeo (46,43 odsto) u Knjaz Milošu, postavši jedini vlasnik.

18:20

26.4.2024.

1 d

Podeli: