Serije

Lud, zbunjen, normalan

Svaki dan u 19:00 Lud, zbunjen, normalan

Dnevna doza humora

Od 14. marta gledaoci TV B92 ponovo se druže sa Fazlinovićima! Velika doza smeha i dobrog zdravog humora očekuje nas i u sedmoj sezoni “Lud, zbunjen, normalan” od Izeta, Faruka i Damira ali i originalnih sporednih likova koji su neizostavni deo zabave. Pojačanje sjajnoj ekipi u novim epizodama je i glumac Ljubomir Bandović koji će odličnom glumom uz dobar scenario sigurno ostaviti pečat.
Glavne uloge tumače Mustafa Nadarević, Senad Bašić, Moamer Kasumović, Tatjana Šojić, Ilir Tafa, Emir Hadžihafizbegović… Režiju po scenariju Feđe Isovića potpisuje Elmir Jukić.
Nove zgode i nezgode porodice Fazlinović u seriji “Lud, zbunjen, normalan” pogledajte svakog dana u 19:00 na TV B92.

Uloge: Mustafa Nadarević, Senad Bašić, Moamer Kasumović Režija: Elmir Jukić

Dva i po muškarca

Svaki dan u 17:00 Dva i po muškarca

Sve što ste propustili i ono što biste da ponovite!

Urnebesna priča o tri muškarca iz dva naraštaja koji uče što znači biti muškarac.
Dva i po muškarca američka televizijska humoristička serija o zajedničkom životu braće Čarlija i Alana Harpera i Alanovog sina Džejka. Iako su potpuno različiti zajedno čine odličan tim. Na prvi pogled jedino što im je zajedničko je loš odnos sa majkom Evelin. Kada ih neočekivane okolnosti spoje u zajednički život shvatiće da su sličniji nego što su mislili.
Alan je kompulsivno uredan kiropraktičar koga žena Džudit izbacuje iz kuće. Pošto nema kuda odlazi kod brata Čarlija, hedoniste, pisca džinglova koji živi opuštrnim životom u luksuznoj kući na plaži. Alan se ne useljava sam već dovodi sina Džejka, debeljuškastog klinca opsednutog hranom i veoma lenjim što se svega ostalog tiče. Njih dvojica potpuno remete Čarlijev opušten život ispunjen lepim devojkama i neobaveznim seksualnim avanturama. Međutim, upravo je ljubav prema Džejku i briga za njegovu dobrobit to što ih povezuje i razlog zbog koga uspevaju da naprave malu porodičnu zajednicu, koja obojicu treba da učini boljima. Pogledajte kako će se Čarlijev i Alanov životni stil uskladiti, kako odrasta Džejk, između brižnog i efikasnog oca i više nego opuštenog strica, i kako najlakše izbeći Evelin.

Dva i po muškarca, svaki dan u 17:00

više o seriji...