Serije

Lud, zbunjen, normalan

Svaki dan u 19:00 Lud, zbunjen, normalan

Nove zgode i nezgode Fazlinovića

Jadima Fazlinovića izgleda nema kraja. Izet ima novu devojku. Faruk, iako proživljava svojih 5 minuta slave noseći titulu „najpoželjnjijeg neženje“ i dalje je sam i neodlučan. I bez redovnog seksa. I dalje pati za Senadom, čak će biti pod sumnjom da je zbog ljubomore ubio njenog verenika. I Damir je neodlučan. U njegovom životu smenjuju se i Barbara i Lada, pa čak i Farukova devojka Janja.Međutim, najveće iznenađenje svima će biti kada se porodici Fazlinović pridruži ženski član i to upravo Izetova ćerka Jelena.
Nakon kratkog perioda, produkcija Akord snima novu tv seriju pod nazivom „Begova kuća“. Scenarista je Izet, reditelj Faruk, a glumačku ekipu čine: Samir, Barbara, Lada, Mentor, Fufe i Avdija. Iako je radnja serije smeštena u period osmanlijske vladavine, Izet inspiraciju nalazi u svakodnevici…

Osim standardne glumačke postave na čelu sa Mustafom Nadarevićem, Senadom Bašićem, Moamerom Kasumovićem I ostalima, u jedanaestoj sezoni ćemo gledati I Natašu Ninković, Branislava Lečića, Tarika Filipovića, Sofiju Juričan, Ivu Štrljić, Snežanu Bogdanović, Jelenu Stupljanin…

Nove zgode i nezgode porodice Fazlinović u seriji “Lud, zbunjen, normalan” pogledajte svakog dana u 19:00 na TV B92.

Uloge: Mustafa Nadarević, Senad Bašić, Moamer Kasumović Režija: Elmir Jukić

Pevaj brate

Svaki dan 22:00 Pevaj brate

Tri izuzetno različita muzičara

Propali metalac Fajta, hiphoper U-Džejl i pop pevač Marijan, trojica su izuzetno različitih muzičara. Svako od njih pokušava da uspe u zemlji koja nema ni muzičku scenu, ni muzičku industriju, samo jedno veliko more talenata i antitalenata. Spojio ih je Fajtin studio i beznađe. Fajti propalom rokeru, diskutabilno uspešnom muzičkom producentu i sjajnom toncu je preko potreban novac, što zbog gole egzistencije, što zbog pritiska na koji njega vrši njegova supruga, jer želi da rodi bebu. Marijan i U-Džejl pokušavaju da snime kakav-takav projekat kod Fajte, i naravno sukobljavaju se oko termina za snimanje. Fajta pokušava da ih pomiri, svestan da mora nekako da im uzme novac, jer mu gazdarica stana, Silvana, diše za vratom zbog neplaćene kirije. Za divno čudo, to mu uspeva. Svađajući se oko termina, muzike i pogleda na svet, U-Džejl i Marijan stvaraju nešto novo, krpeći međusobno svoje problematične talente. Kombinacija predstavlja neku sumanutu verziju epskog, narodnog hip-hopa sa primesama pop refrena i Fajta u tome vidi moguću zaradu. Ali, i ne samo zaradu, on vidi mogućnost da se, zajedno sa njima, probije na estradu uz nešto sasvim novo. Tako nastaje ideja o projektu “Zelena grana”.

Uloge: Andrija Milošević, Milan Kalinić, Milan Vasić Režija: Andrija Milošević i Ognjen Janković

više o seriji...

Kriza

Svaki dan 21:00 Kriza

Srednje godine su stigle

O SERIJI
U jeku svojih zrelih godina, četvorica sredovečnih Bosanaca i “jarana” Aleš, Miron, Kifla i Jeremija proživljavaju ponovni pubertet kada u naletu tinejdžerskih snova i nakon svega što su proživeli u dosadašnjem životu, polude i odlučuju da se ponovo bave rock'n'rollom. Vođeni floskulom po kojoj rokeri imaju više uspeha kod žena, četvorica prijatelja u garaži osnivaju bend i daju mu ime “Kriza”.
U glavnim ulogama pojavljuju se Enis Bešlagić, Nikola Kojo, Aleksandar Seksan I Mirvad Kurić. Važni likovi među sredovečnim muškarcima su i kućna pomoćnica Borka (Jasna Diklić) te konobarica Nejra (Vanesa Glođo).

O JUNACIMA
Glavni junaci "Krize" Aleš (Nikola Kojo) je 48-godišnji veterinar koji mrzi svoj posao, ali je već toliko dugo u njemu da nema snage ni volje da promeni nešto po tom pitanju. Samohrani je otac, odgojio je ćerku Emu (Marija Pikić) sa kojom je u neprekidnom sukobu. Aleš je jako nesiguran prema zgodnim ženama, a u bendu svira bas gitaru.
Miron (Enis Bešlagić) je Alešev mlađi brat i potpuna mu je suprotnost. Po zanimanju je slikar, vernik je, budista, a sebe smatra pustolovom. Sa ruksakom na ramenu prošao je ceo svet i sada, nakon 10 godina, dolazi kod svog brata, u kuću koju su nasledili od oca. Miron koristi lake droge, bez čaše viskija ne izlazi iz sobe, ponaša se rokerski, a seks na jednu noć sastavni je deo njegovog života. Šarmantan je, duhovit i uspješan sa ženama. U bendu je gitarista i pevač.
Jeremija (Mirvad Kurić) je hirurg. Doktor koji je hipohondar, ali to ne priznaje. Uveren je da stalno umire od neke neizlečive bolesti. Oženjen je i ima dvoje dece. Vremena za žene nema jer je zaokupljen svojim zdravljem. U bendu je klavijaturista.
Vinko Pakaš, (Aleksandar Sekson) zvani Kifla potpuno je neambiciozan i shodno tome - nezaposlen. Oženjen je, ali ga žena svako malo izbaci iz kuće. Iako je očigledno u nesređenom braku, Kifla sve podnosi poprilično ravnodušno. U bendu je bubnjar.
Autor serije jedan je od najboljih sa prostora bivše Jugoslavije, Feđa Isović, koji za "Krizu" kaže da je inspirisana istinitim događajem, tačnije rock sastavom "Karne".

Uloge: Enis Bešlagić, Nikola Kojo, Aleksandar Seksan, Mirvad Kurić Režija: Elmir Jukić

više o seriji...

Dva i po muškarca

Svaki dan posle ponoći Dva i po muškarca

Sve što ste propustili i ono što biste da ponovite!

Urnebesna priča o tri muškarca iz dva naraštaja koji uče što znači biti muškarac.
Dva i po muškarca američka televizijska humoristička serija o zajedničkom životu braće Čarlija i Alana Harpera i Alanovog sina Džejka. Iako su potpuno različiti zajedno čine odličan tim. Na prvi pogled jedino što im je zajedničko je loš odnos sa majkom Evelin. Kada ih neočekivane okolnosti spoje u zajednički život shvatiće da su sličniji nego što su mislili. Alan je kompulsivno uredan kiropraktičar koga žena Džudit izbacuje iz kuće. Pošto nema kuda odlazi kod brata Čarlija, hedoniste, pisca džinglova koji živi opuštrnim životom u luksuznoj kući na plaži. Alan se ne useljava sam već dovodi sina Džejka, debeljuškastog klinca opsednutog hranom i veoma lenjim što se svega ostalog tiče. Njih dvojica potpuno remete Čarlijev opušten život ispunjen lepim devojkama i neobaveznim seksualnim avanturama. Međutim, upravo je ljubav prema Džejku i briga za njegovu dobrobit to što ih povezuje i razlog zbog koga uspevaju da naprave malu porodičnu zajednicu, koja obojicu treba da učini boljima. Pogledajte kako će se Čarlijev i Alanov životni stil uskladiti, kako odrasta Džejk, između brižnog i efikasnog oca i više nego opuštenog strica, i kako najlakše izbeći Evelin.
Dva i po muškarca, svaki dan posle ponoći

više o seriji...