Lud, zbunjen, normalan

Svakog dana u 19:05
Lud, zbunjen, normalan

Nove zgode i nezgode porodice Fazlinović

O seriji:

“Lud, zbunjen, normalan” je bosanskohercegovačka humoristička serija koja osvaja gledaoce svojim humorom i izvrsnom glumačkom ekipom koju predvodi Mustafa Nadarević. Serija je postigla ogroman uspeh u regionu gde je gledanost dostizala čak 40%.
Junaci serije su tri generacije muškaraca porodice Fazlinović. Svako od njih se suočava sa specifičnim generacijskim problemima koji se, obzirom da žive u istom stanu, prepliću. “Ženska ruka” u njihovim životima je prostodušna kućna pomoćnica Šefika. Njih četvoro čine dramaturšku okosnicu priče u kojoj svako, originalnošću svoga karaktera, doprinosi zapletima i komičnim situacijama.

Izet (Mustafa Nadarević) stariji gospodin sedamdesetih godina, inženjer u penziji. Još uvek je veoma vitalan i sklon dobroj čašici. Udovac. Politički je izrazito “crveno” orijentisan. Stara garda. Senilan po potrebi, kada mu to odgovara.
Faruk (Senad Bašić) Izetov sin jedinac. Ima nešto preko četrdeset godina, lenj je i prilično ne ambiciozan. Razveden i iz tog braka ima sina Damira. Vlasnik je muzičkog studija “Akord”. Roker je po muzičkom opredeljenju, ali pošto studio slabo radi, spreman je na kompromise.
Damir (Moamer Kasumović) Farukov sin, student. Sve same desetke. Za razliku od oca i dede, Damir je “na zemlji”.
Šefika (Jasna Žalica) žena u ranim pedesetim. Par puta nedeljno dolazi u stan kod Izeta, Faruka i Damira i sprema ga. Nekada im i nešto skuva. Prostodušna domaćica uvek spremna da kritikuje.

Ove jeseni na B92 nove zgode i nezgode porodice Fazlinović

Uloge: Mustafa Nadarević, Senad Bašić, Moamer Kasumović, Jasna Žalica, Milena Dravić
Režija: Elmir Jukić
Scenario: Feđa Isović
Producent: Davor Pušić, FIST produkcija Sarajevo

Ksena - Princeza ratnica

Subotom i nedeljom u 13:00
Ksena - Princeza ratnica

U potrazi za iskupljenjem svojih grehova iz prošlosti

Ksena je divlja i neustrašiva princeza ratnica. Egzotične lepote, atletske građe i velike snage, vodi bitke sa neobičnim mitološkim bićima, bogovima i tiranima koji prete njenom svetu. Zapanjujuće brzine, i naoružana oštrim diskom, sa svojom srčanom pratiljom Gabrijelom, Ksena je jednostavo nepobediva.

Crpeći inspiraciju iz grčke mitologije i rimske istorije, ova fantastična serija prati avanture Ksene, bivše protivnice legendarnog Herkula. Bilo da pomaže u odbrani naselja od okrutnih gospodara rata, spašava kidnapovanu princezu, štiti život ugroženog deteta ili ulazi u sopstveni svet snova da bi se borila protiv svojih demona, Ksena, zajedno sa svojom odanom prijateljicom Gabrijelom, je odlučna da pronađe način da se iskupi za svoju mračnu prošlost. Smeštena u period koji sadrži elemente stare Grčke i Rima, kao i legendarnih carstava, popularna serija puna mačevanja i čarolije donosi priču o neustrašivoj princezi i njenim avanturama.

Subotom i nedeljom u 13:00 na TV B92

više o seriji...

Život prema Džimu

Svakog dana u 01:30
Život prema Džimu

Džim i Šeril su savršen američki bračni par

Džim i Šeril čine savršen američki par iz srednje klase. Žive u srećnom braku, u kući u predgrađu, sa dve prekrasne, ali preglasne kćerke – Grejsi i Rubi, i sinom Kajlom. Zaista nemaju na šta da se požale – osim na povremenu međusobnu svađu, u kojoj obično nijedno od njih dvoje ne želi da popusti...

Džim je šarmantni i duhoviti muškarac, koji samo žudi za svojom omiljenom foteljom i hladnim pivom. Neprestano izaziva svoju suprugu, na sebi svojstven, šarmantan način, ali je, isto tako, uvek tu kada joj je potrebna podrška. Njegov život bi bio daleko lakši bez Šeriline sestre Dejn i njenog temperamentnog brata Endija - arhitekte koji radi sa Džimom. Kada mu sve dosadi, Džim se povlači u svoju garažu, gde ne nalazi mir i tišinu, već šestočlani bluz bend, spreman da napravi žurku!

Džim / Džejms Beluši
Džim je pomalo grub, ali simpatičan otac iz predgrađa. On je veliki fan bluza, Čikago Bersa, Čikago Kabsa, Čikago Bulsa i Čikago Blekhoksa. Često upada u zapetljane situacije, a njegova lenjost ga tera da pronalazi načine da obavlja stvari sa što manje truda. Ima svoju građevinsku kompaniju po imenu “Graunds Ap”, koju vodi sa šurakom Endijem. Slobodno vreme provodi u garaži sa svojim bluz bendom.
Šeril / Kortni Torn-Smit
Šeril je lepa i uspešna žena, majka troje dece: Rubi, Grejsi i Kajla, i voljena Džimova supruga. Ona uživa u njihovim šaljivim zadirkivanjima i ceni njegovu strast, iskrenost i postojanu odanost. Iako Šeril uvek traga za savršenstvom i kontrolom u onome što radi, zahvalna je Džimu kad god uspe da izvede njenu razigranu stranu na videlo.
Endi / Ler Džo Kempel
Endi je Džimov šurak, koji uglavnom pazi da Džim ne upadne u nevolje sa Šeril. On je Džimov mlađi partner u građevinskoj firmi po imenu “Graunds Ap”. U slobodno vreme svira klavijature u bluz bendu sa Džimom.
Dejna / Kimberli Vilijams
Dejna je ljupka svastika, koja ima poteškoća sa pronalaženjem momka. Konačno pronalazi gospodina Pravog, koji je lekar. Ime mu je Rajan Gibson. A potom sledi još mnogo zanimljivih događaja.

Uloge: Džejms Beluši, Kortni Torn Smit, Lari Džo Kembel Autori serije: Trejsi Njuman i Džonatan Stark

više o seriji

Dva i po muškarca

Svakog dana u 17:50
Dva i po muškarca

Sve što ste propustili i ono što biste da ponovite!

Urnebesna priča o tri muškarca iz dva naraštaja koji uče što znači biti muškarac. Ove jeseni na B92 serija koja zauzima prvo mesto po popularnosti.

Dva i po muškarca američka televizijska humoristička serija o zajedničkom životu braće Čarlija i Alana Harpera i Alanovog sina Džejka. Iako su potpuno različiti zajedno čine odličan tim. Na prvi pogled jedino što im je zajedničko je loš odnos sa majkom Evelin. Kada ih neočekivane okolnosti spoje u zajednički život shvatiće da su sličniji nego što su mislili.
Alan je kompulsivno uredan kiropraktičar koga žena Džudit izbacuje iz kuće. Pošto nema kuda odlazi kod brata Čarlija, hedoniste, pisca džinglova koji živi opuštrnim životom u luksuznoj kući na plaži. Alan se ne useljava sam već dovodi sina Džejka, debeljuškastog klinca opsednutog hranom i veoma lenjim što se svega ostalog tiče. Njih dvojica potpuno remete Čarlijev opušten život ispunjen lepim devojkama i neobaveznim seksualnim avanturama. Međutim, upravo je ljubav prema Džejku i briga za njegovu dobrobit to što ih povezuje i razlog zbog koga uspevaju da naprave malu porodičnu zajednicu, koja obojicu treba da učini boljima. Pogledajte kako će se Čarlijev i Alanov životni stil uskladiti, kako odrasta Džejk, između brižnog i efikasnog oca i više nego opuštenog strica, i kako najlakše izbeći Evelin.Likovi
Čarli Harper (Čarli Šin) je hedonista, neženja, voli piće, žene ga obožavaju. Piše džinglove i pesme za decu, voli da zadirkuje svog brata Alana, ali ga i mnogo voli, iako to ne želi da prizna. Potpuno je različit od svog brata, bogat je i opušten. Obožava svog nećaka Džejka i daje mu savete koji uglavnom nisu nisu za njegove godine.
Alan Harper (Džon Krajer) je Džejkov otac i Čarlijev brat. Dva puta se razveo i nespretan je sa ženama. Neprestano ga prati loša sreća. Džuti je prva žena sa kojom je spavao, ali je njihov brak bio hladan. Posle razvoda kada je izgubio kuću useljava se kod brata Čarlija. Iako je fin uglavnom ga privlače žene koje koje se loše ponašaju prema njemu.
Džejk Harper (Angus T. Džouns) je Alanov sin. Veći deo dana provodi igrajući igrice i jedući ispred televizora. Iako voli svog oca i strica često je grub prema njima.
Berta (Končita Farel) je Čarlijeva kućna pomoćnica. Žena oštrog jezika i veoma radoznala. Ima sestru Dejzi sa kojom se ne slaže dobro i često se svađa. Ima mnogo ćerki i unučića koje povremeno dovodi sa sobom na posao u Čarlijevu kuću.
Evelin Harper (Holand Tejlor) je Čarlijeva i Alanova majka i Džejkova baka. Bavi se nekretninama. Ona nije baš privržena svojim sinovima a ni svom unuku. Njih trojica ne obožavaju Evelin jer je hladna, nadmena, sarkastična i u sve se meša.
Džudit (Marin Hinkl) je Alanova bivša žena i Džejkova majka. Žena kojoj ništa nije smešno, osvetoljubiva i zaljubljena u sebe. Ona prezire Alana i koristi svaku priliku da ga ponizi. Živi luksuznim životom na račun alimentacije koju Alan plaća.
Rouz (Melani Linski) manipulativna i luckasta komšinica koja je nakon kratke avanture sa Čarlijem odlučila da po svaku cenu ostane u njegovom životu i stalno mu se preko terase penje u kuću.

Prijatelji

Radnim danima u 00:40 i 13:00
Prijatelji

Jedna od najpopularnijih serija u istoriji televizije

U gradu sa 8.175.133 stanovnika, 3.371.062 stanova i 23.499 kafića, 3 žene i 3 muškarca, žive u 2 stana, izlaze u 1 kafe, i ne mogu jedni bez drugih. Od prve do poslednje epizode! Svih 10 sezona! Iako se zove Prijatelji, ovo je serija o porodici - porodici prijatelja.

Tokom ukupno 246 epizoda pratimo njihove ljubavne, poslovne i lične uspone i padove, uz puno duhovitih replika, kao i uzbudljivih i neočekivanih situacija.

Kako je Rejčel prvi put došla u društvo? Kako su se smuvali ona i Ros? Koliko je Džoi imao devojaka i kako je postao popularan u sapunici Dani našeg života? Kako su se venčali Monika i Čendler? Kako i zašto se pojavila Fibina zla bliznakinja Ursula? Kako su se zaljubili Džoi i Rejčel? Kako se Ros venčao, a zašto razveo od Emili? Kako je Fibi upoznala Majka?

Prijatelji su jedna od retkih serija, koja sve vreme podjednako tretira sve šestoro likova i koja je od šest nepoznatih glumaca stvorila mega-zvezde, kako televizijske tako i filmske industrije. Dovoljno je samo reći da su tokom prve sezone glumci bili plaćeni 22.000 dolara po epizodi, da bi se ta cifra u poslednjoj sezoni popela na milion! Naravno, najveća zvezda postala je Dženifer Aniston, koja je osim glumačke karijere, slavu stekla i svojim brakom sa Bredom Pitom. Finalnu epizodu Prijatelja gledalo je ukupno 54,6 miliona ljudi u Americi, što je čini najgledanijom tv-epizodom u prvoj deceniji 21. veka i četvrtom najgledanijom u istoriji televizije.

Zato ne propustite priliku da ponovo uživate u svim dogodovšitinama šestoro nezaboravnih junaka na televiziji B92!

Uloge: Dženifer Aniston, Dejvid Švimer, Metju Peri, Kortni Koks, Met La Bank, Liza Kudrou

Više o seriji

TRENUTNO NA TV B92

Pogledaj kompletan program

TRENUTNO NA B92 INFO KANALU

  • 00:00V.O.A. (R)
  • 00:30Hamilton Live: Brother Joscephus & Nasar Abaday (R)
  • 01:30Vesti B92
Pogledaj kompletan program