Serije

Lud, zbunjen, normalan

Svakog dana u 19:05 Lud, zbunjen, normalan

Nove zgode i nezgode porodice Fazlinović

Premijerne epizode u novoj sezoni vaše omiljene serije

Nove epizode popularnog humorističkog serijala o porodici Fazlinović donose nove peripetije i neočekivane zaplete u svim životnim segmentima tri muške generacije – Izeta, Faruka i Damira.
Nekoliko godina kasnije situacija u kući Fazlinovića je izmenjena. Faruk i Ajna žive zajedno, sa Izetom u stanu, a stalno prisustvo ženske osobe među okorelim muškim navikama stvara niz novih komičnih situacija. Prilike dodatno komplikuje dolazak Ajninog oca, kapetana ratne mornarice bivše JNA, koji se, igrom slučaja, takođe useljava u stan Fazlinovića, što između njega i Izeta rađa stalne sukobe i nesporazume. U svemu tome, brojne zavrzlame nastaju i sa Bubinom rođakom Zumrom, koja sada radi kao kućna pomoćnica kod Fazlinovića.
Damir je konačno stao na svoje noge. Završio je fakultet i specijalizirao plastičnu hirurgiju, oženio se i preselio u stan nekadašnjeg komšije Enesa Hadžiedhemćumurovića. Ima svoju privatnu ordinaciju. Njegova žena je trudna i u prvoj epizodi novog ciklusa rađa sina. Ponosni pradeda Izet ulaže sve napore ne bi li „izetizirao“ unuka i trudi se svim silama da sve vreme provodi sa njim.
Studio AKORD je prestao da postoji i pretvoren je u radio stanicu, a glavne zvezde noćnog programa su Čombe i Refko.
San Remo je i dalje glavno kafansko okupljalište u kojem caruje neprikosnovena gazdarica Marija, a tu su i nespretni ali uspešni agent Đido Mova, prevrtljivi Jakov, te Čombetova majka koja se pojavljuje kao novi lik u narednim epizodama.

"Lud, zbunjen, normalan" svakog dana u 19:05 na B92

Uloge: Mustafa Nadarević, Senad Bašić, Moamer Kasumović
Režija: Elmir Jukić
Scenario: Feđa Isović
Producent: Davor Pušić, FIST produkcija Sarajevo

Dva i po muškarca

Svakog dana u 17:35 Dva i po muškarca

Sve što ste propustili i ono što biste da ponovite!

Planetarno popularni sitkom Dva i po muškarca, komedija o muškarcima, ženama, seksu, upoznavanju, razvodu, odnosu sa emocionalno toksičnom majkom, samohranom roditeljstvu, novcu, ljubavi i prijateljstvu. Eštona Kučera, već smo upoznali kao Internet milijardera Voldena Šmita, a nakon neuspelog pokušaja da se utopi u moru kada ga je supruga izbacila iz kuće. Suicidalni Volden naleće na kiropraktičara Alena Harpera koji je živeo sa svojim pokojni bratom (Čarlijem Šinom) i njegovim ispodprosečnim sinom tinejdžerskog uzrasta, Džejkom. Volden kupuje kuću i poziva Alena da ostane tamo i uprkos svojoj neuspeloj istoriji sa ženama, Alen neočekivano postaje mentor Voldenu, koji je ozbiljno ograničen iskustvom sa sastancima i viđanjima sa devojkama. I tako se Volden, Alen i Džejk prilagođavaju novom dnevnom rasporedu i stvaraju surogat porodicu koja obećava da će se u njoj osećati kao bolji ljudi.

Dva i po muškarca, svakog dana u 17:35 na TV B92

Prijatelji

Svakog dana u 00:30 Prijatelji

Jedna od najpopularnijih serija u istoriji televizije

U gradu sa 8.175.133 stanovnika, 3.371.062 stanova i 23.499 kafića, 3 žene i 3 muškarca, žive u 2 stana, izlaze u 1 kafe, i ne mogu jedni bez drugih. Od prve do poslednje epizode! Svih 10 sezona! Iako se zove Prijatelji, ovo je serija o porodici - porodici prijatelja.

Tokom ukupno 246 epizoda pratimo njihove ljubavne, poslovne i lične uspone i padove, uz puno duhovitih replika, kao i uzbudljivih i neočekivanih situacija.

Kako je Rejčel prvi put došla u društvo? Kako su se smuvali ona i Ros? Koliko je Džoi imao devojaka i kako je postao popularan u sapunici Dani našeg života? Kako su se venčali Monika i Čendler? Kako i zašto se pojavila Fibina zla bliznakinja Ursula? Kako su se zaljubili Džoi i Rejčel? Kako se Ros venčao, a zašto razveo od Emili? Kako je Fibi upoznala Majka?

Prijatelji su jedna od retkih serija, koja sve vreme podjednako tretira sve šestoro likova i koja je od šest nepoznatih glumaca stvorila mega-zvezde, kako televizijske tako i filmske industrije. Dovoljno je samo reći da su tokom prve sezone glumci bili plaćeni 22.000 dolara po epizodi, da bi se ta cifra u poslednjoj sezoni popela na milion! Naravno, najveća zvezda postala je Dženifer Aniston, koja je osim glumačke karijere, slavu stekla i svojim brakom sa Bredom Pitom. Finalnu epizodu Prijatelja gledalo je ukupno 54,6 miliona ljudi u Americi, što je čini najgledanijom tv-epizodom u prvoj deceniji 21. veka i četvrtom najgledanijom u istoriji televizije.

Zato ne propustite priliku da ponovo uživate u svim dogodovšitinama šestoro nezaboravnih junaka na televiziji B92!

Uloge: Dženifer Aniston, Dejvid Švimer, Metju Peri, Kortni Koks, Met La Bank, Liza Kudrou

Više o seriji