Serije

Lud, zbunjen, normalan

Svaki dan u 19:00 Lud, zbunjen, normalan

Dnevna doza humora

Od 14. marta gledaoci TV B92 ponovo se druže sa Fazlinovićima! Velika doza smeha i dobrog zdravog humora očekuje nas i u sedmoj sezoni “Lud, zbunjen, normalan” od Izeta, Faruka i Damira ali i originalnih sporednih likova koji su neizostavni deo zabave. Pojačanje sjajnoj ekipi u novim epizodama je i glumac Ljubomir Bandović koji će odličnom glumom uz dobar scenario sigurno ostaviti pečat.
Glavne uloge tumače Mustafa Nadarević, Senad Bašić, Moamer Kasumović, Tatjana Šojić, Ilir Tafa, Emir Hadžihafizbegović… Režiju po scenariju Feđe Isovića potpisuje Elmir Jukić.
Nove zgode i nezgode porodice Fazlinović u seriji “Lud, zbunjen, normalan” pogledajte svakog dana u 19:00 na TV B92.

Uloge: Mustafa Nadarević, Senad Bašić, Moamer Kasumović Režija: Elmir Jukić

Dva i po muškarca

Svaki dan Dva i po muškarca

Sve što ste propustili i ono što biste da ponovite!

Priča o muškarcima, ženama, seksu, upoznavanju, razvodu, odnosu sa emocionalno toksičnom majkom, samohranom roditeljstvu, novcu, ljubavi i prijateljstvu.
Eštona Kučera, već smo upoznali kao Internet milijardera Valdena Šmita, a nakon neuspelog pokušaja da se utopi u moru kada ga je supruga izbacila iz kuće. Suicidalni Valden naleće na kiropraktičara Alena Harpera koji je živeo sa svojim pokojni bratom Čarlijem i ispodprosečnim sinom tinejdžerskog uzrasta, Džejkom. Valden kupuje kuću i pozove Alena da ostane tamo i uprkos svojoj neuspeloj istoriji sa ženama, Alen neočekivano postaje mentor Valdenu, koji je ozbiljno ograničen iskustvom sa sastancima I viđanjima sa devojkama. I tako se Valden, Alen I Džejk prilagođavaju novom dnevnom rasporedu i stvaraju surogat porodicu koja obećava da će se u njoj osećati kao bolji ljudi.
Dva i po muškarca, svaki dan

više o seriji...