Srpska i kosovska Miss u zagrljaju

Kao dokaz da ne rade samo političari na normalizaciji odnosa sa Kosovom i misice Srbije i Kosova su se bacile jedna drugoj u zagrljaj na pripremama za Miss Universe u Riju u Brazilu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 30.08.2011.

13:20

Default images

Srpska mis univerzuma 2011. Anja Šaranović slikala se u Brazilu zajedno sa misicom Kosova Aferditom Drešaj.

Anja u ovom slikanju ne vidi ništa sporno:

"Ova fotografija je napravljena u predahu između dva snimanja. Organizator takmičenja zahteva održavanje dobrih odnosa među devojkama i samim tim slika sa bilo kojom devojkom nema veze sa politikom. Tako bar kažu", poručuje Anja i dodaje:

"Bila sam zatečena, a pravila lepog ponašanja nosim iz zemlje koju predstavljam. Bilo bi nedostojanstveno pred svima pobeći iz kadra. Svim srcem podržavam politiku i borbu svoje zemlje, tako da ova slika nije nikakvo priznanje, već kulturan odnos na ličnom nivou. Kada budem zvanično govorila, naravno da ću reći da je Kosovo Srbija i srpski Jerusalim", tvrdi naša misica.

Vlasnica agencije Mis Ju Vesna Jugović kaže kako se jasno vidi da je izraz Anjinog lica "mnogo suzdržan“.

"Naravno da postoji razlika između pojavljivanja u javnosti i ličnog stava. Sigurno da će sve njene zvanične izjave biti na liniji srpske politike kada je reč o Kosovu. Anja zbog ovoga neće snositi nikakve sankcije", kategorična je Jugovićeva.

Spisak svih finalistkinja Miss Universe možete pogledati ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: