Kako će se zvati drugo dete Kejt i Vilijam?

Tri nedelje nakon što je otkriveno da je vojvotkinja od Kembridža ponovo trudna, neki kladioničari već su spremni da rizikuju i po 1.000 funti, pogađajući kako će se beba zvati.

Izvor: Daily Mail

Nedelja, 28.09.2014.

22:39

Default images

Najveći broj ličnosti bliskih kraljevskoj porodici ubeđen je da je reč o devojčici koja će nositi ime pokojne Vilijamove majke Dajane.

Endrju Morton, koji je pisao biografiju princeze od Velsa i koji je otkrio istinu iza njenog odnosa sa kraljevskom porodicom, kaže da bi ćerka mogla da se zove Elizabet Dajana Vindsor.

“Bliski prijatelji Vilijama i Kejt rekli su mi da će, ukoliko dobiju devojčicu, ona dobiti ime po Dajani”, kaže on.

Morton dodaje da bi mnogi pripadnici kraljevske porodice mogli da budu besni, ako beba bude dobila ime Dajana Elizabet, zbog “neprijateljstva” između Vilijamove majke i porodice.

Nakon Mortonovih tvrdnji, Elizabet je postala favorit u kladionicama, a slede imena Džejms, Viktorija i Aleksandra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: