Atari planira da vežbanje učini još zabavnijim

Atari, pionir u oblasti igrica za računare, objavio je da će njegova aplikacija "atari fit", koja povezuje sport i igrice, biti dostupna na mobilnim uređajima od januara.

Zdravlje

Izvor: Izvor: Tanjug

Ponedeljak, 22.12.2014.

18:12

Default images

U razvoju te aplikacije, Atari je sarađivao sa stručnjakom za sport Majklom Porterom, članom Američke akademije za zdravlje i sport, koji predlaže više od 150 koreografskih vežbi, trkačkih programa i personalizovanih vežbi.

Korisnici će moći da vežbaju sami ili u društvu prijatelja koji se nalaze bilo gde u svetu zahvaljujući funkciji za više igrača. Ona omogućava takmičenje sa drugima pojedinačno ili u grupi i objavljivanje rezultata na društvenim mrežama, a učesnici koji ostvare određene poene biće nagrađivani.

"Atari fit" će biti kompatibilan i sa narukvicama povezanim sa određenim sistemima, kao što su "fitbit" i "runkeeper", ali i sportskim aplikacijama kao što je "google health".

Aplikacija "atari fit" meriće razdaljinu, brzinu, tempo, vreme i potrošene kalorije.

Foto: Learn English at DCU / Flickr.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: