"Izostanak podrške američkih operatera jako povređuje Huawei"

Izvršni direktor sektora za potrošačke proizvode u kompaniji Huawei Ričard Ju je na sajmu elektronike (Consumer Electronics Show) u Las Vegasu kritikovao američke operatere.

Tehnopolis

Izvor: B92

Sreda, 10.01.2018.

10:47

foto: getty

Govoreći o performansama novog Mate10 Pro smartfona kompanije Huawei, Ričard je prokomentarisao i ponašanje američkih telekomunikacionih kompanija.

Naime, svi su željno iščekivali predstavljanje nove saradnje sa operaterom AT&T koji je trebalo da prodaje njihove uređaje, ali to se nije dogodilo.

Stoga je Ju prokomentarisao da "izostanak podrške američkih operatera jako povređuje Huawei“, kao i da je to "veliki gubitak za korisnike koji ne mogu da iskuse još jednu opciju za kupovinu kvalitetnog smartfona".

Navodno, osim AT&T šuška se i da Verizon neće prodavati Huawei telefone u okviru svojih paketa.

Ni jedna, ni druga kompanija nisu želele da komentarišu ove navode, a još jedan problem u SAD je taj što jako malo ljudi zna za kompaniju Huawei, pa tako njihova ćerka-kompanija Honor pokušava samostalno da plasira svoje proizvode na američko tržište.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

50 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

16 h

Podeli: