Star Wars: Battlefront 2 – trejler za singlplejer kampanju

Zvanični izlazak Star Wars: Battlefront 2 je sve bliže i stvari se ozbiljno zahuktavaju, pošto je tu trejler za singlplejer kampanju. Za razliku od prethodnog isečka gde je komandirka, Ajden Versio, dobila novi zadatak, sada imamo širi uvid u ono što nas čeka.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 20.10.2017.

09:37

Star Wars: Battlefront 2 – trejler za singlplejer kampanju
Foto: Youtube Screenshot

Radnja kampanje se odvija nakon uništenja Zvezde Smrti 2 i smrti vladara Imperije, i ona prati Ajden i njenu Inferno jedinicu sa ciljem da se osvete i jednom za svagda uguše snage pobunjenika.

Pošto je kompanija Electronic Arts nedavno ugasila studio Visceral Games, koji je radio na Star Wars igri fokusiranoj u potpunosti na singlplejer iskustvo, ostaje jedino nada da će kampanja u Battlefront 2 biti zadovoljavajuća, zato što ćemo do naredne igre iz poznate franšize morati još da čekamo.

Star Wars Battlefront 2 izlazi 17. novembra za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: