Star Wars: Battlefront 2 – trejler za singlplejer kampanju

Zvanični izlazak Star Wars: Battlefront 2 je sve bliže i stvari se ozbiljno zahuktavaju, pošto je tu trejler za singlplejer kampanju. Za razliku od prethodnog isečka gde je komandirka, Ajden Versio, dobila novi zadatak, sada imamo širi uvid u ono što nas čeka.

Podeli
Foto: Youtube Screenshot
Foto: Youtube Screenshot

Radnja kampanje se odvija nakon uništenja Zvezde Smrti 2 i smrti vladara Imperije, i ona prati Ajden i njenu Inferno jedinicu sa ciljem da se osvete i jednom za svagda uguše snage pobunjenika.

Pošto je kompanija Electronic Arts nedavno ugasila studio Visceral Games, koji je radio na Star Wars igri fokusiranoj u potpunosti na singlplejer iskustvo, ostaje jedino nada da će kampanja u Battlefront 2 biti zadovoljavajuća, zato što ćemo do naredne igre iz poznate franšize morati još da čekamo.

Star Wars Battlefront 2 izlazi 17. novembra za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Izvor: play.co.rs

Prati B92 na Viberu

Vesti

Neverovatan podvig: Robot izveo salto unazad / VIDEO

Nakon što je pre nekoliko dana predstavila SpotMinija, robota-psa koji se kreće skoro kao pravi, kompanija Boston Dynamics objavila je video-snimak na kojem se vidi kako robot Atlas nonšalantno skače na platforme, održava ravnotežu, okreće se za 180 stepeni i - izvodi salto unazad.

Vesti subota 18.11. 18:35 Komentara: 54
strana 1 od 1686 idi na stranu