Počela prodaja Oukitel K6000 Plus, uređaja s moćnom baterijom

Oukitel je pustio u prodaju svoj novi model K6000 Plus, najbrži pametni telefon ‘K’ serije.

Tehnopolis

Izvor: zimo.dnevnik.hr

Četvrtak, 06.04.2017.

19:10

Počela prodaja Oukitel K6000 Plus, uređaja s moćnom baterijom
Foto: Screenshot

Prateći tradiciju vezanu za prethodne modele, K6000 Plus dolazi s velikom baterijom i super brzim punjačem.

“Dok su drugi kopirali našu K seriju da bi proizveli veliku bateriju, mi radimo na novim horizontima kako bi ubrzali punjenje baterije, i uštedeli vreme našim korisnicima”, rekao je Oukitelov marketing menadžer Mr. Lin.

Ovo je ujedno i Oukitelov prvi uređaj s velikom baterijom i punjačem od 12V/2A, što je ujedno i korak napred u odnosu na stare punjače koji su bili 5V/0.5A.

Ako koristite stare punjače, potrebno vam je oko osam sati da napunite bateriju od 6080mAh, ali uz novi 12V/2A punjač, možete je napuniti za samo 100 minuta, pri čemu će biti dovoljna za tri dana korišćenja.

Kamera

K6000 ima i jednu od boljih kamera u rangu mobilnih telefona s ovako snažnom baterijom. Na stražnjoj strani nalazi se 16MP s PDAF tehnologijom koja se prvo koristila u digitalnim kamerama, ali se sada sve češće može pronaći i u mobilnim uređajima.

Zahvaljujući ovoj tehnologiji, fokusirana fotogrsfija nastaje za samo 0.1 sekundi čime se smanjuje opterećenje čipova i opmogućava ušteda energije. Prednja kamera od 8MP nudi ugao od 80 stepeni, što je odlično ukoliko pravite grupne selfije.

Performanse

Što se tiče performansi, K6000 Plus dolazi s MediaTek osmerojezgarnim Crotex A53 čipsetom s četiri jezgra na 1.5GHz, i četiri na 1.0GHz.

Takođe, 4GB RAM-a omogućava paralelan rad s nekoliko aplikacija bez ikakvih problema.

64GB interne memorije za početak je i više nego dovoljno, a ako vam to nije dosta, možete je proširiti na 512GB. Ako vam ni to nije dovoljno, možete da spojite eksterni disk putem OTG kabla.

Oukitel je napravio i AnTuTu test s 45831 bodova.

Cena u promotivnom periodu iznosi samo 180 dolara, dok je redovna cena uređaja 210 dolara.

Ako volite igre na sreću, možete da zavirite i na internet stranicu kompanije, gde se deli nekoliko poklona najsrećnijim učesnicima.

Više informacija možete potražiti na Oukitelovoj zvaničnoj stranici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: