Apple Watch stiže u martu, novi MacBook Air početkom 2015.

Poslednje informacija analitičara pokazuju da će Apple Watch biti predstavljen u martu, a tokom prvog tromesečja takođe bi mogao biti prikazan i novi MacBook Air.

Tehnopolis

Izvor: benchmark.rs

Nedelja, 25.01.2015.

17:13

Default images

Ranije procene su ukazivale na to će Apple Watch biti u prodaji do dana zaljubljenih, ali skorije informacije su pokazale da će se sat ipak pojaviti u martu.

U prvom kvartalu 2015. godine Apple bi trebalo da predstavi u potpunosti redizajnirani MacBook Air. Novi Air bi trebalo da ima 12-inčni Retina ekran, a kućište će takođe biti u potpunosti redizajnirano i dodatno smanjeno u odnosu na aktuelne Air laptopove.

I dalje se očekuje da novi Air neće imati ventilatore, odnosno da će hlađenje u potpunosti biti pasivno. To će biti moguće zahvaljujući Intel Core M procesoru, a veruje se da bi novi laptop mogao da poseduje i najnoviji USB Type C konektor.

izvor: benchmark.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: