Aktuelno 4

29.04.2024.

9:03

Glumac nakon optužbi za silovanje odlučio da se krsti i "ostavi prošlost iza sebe" VIDEO

Glumac Rasel Brend je najavio da je odlučio da će uskoro biti kršten jer je to "prilika da se prošlost ostavi iza sebe".

Izvor: B92.net

Glumac nakon optužbi za silovanje odlučio da se krsti i "ostavi prošlost iza sebe" VIDEO
EPA/HERBERT NEUBAUER

Podeli:

Kontroverzni komičar i glumac, ove nedelje je na Instagramu rekao da učvršćuje svoju hrišćansku veru posle teške godine, navodi Daily Mail.

"Ono što mi je objašnjeno je da je to prilika da umrem i da se ponovo rodim. Prilika da ostavimo prošlost iza sebe i ponovo se rodimo u Hristovo ime", rekao je glumac.

Glumac je takođe rekao da je "razmišljao o tome da to uradi u reci Temzi", ali je nedavno istražio da reka ima visok nivo E. coli u njoj.

"Možda ostavljam grehe, ali možda ću dobiti neke prilično ozbiljne viruse", rekao je.

Podsećmo, prošle godine dokumentarni film "Dispatches" na Kanalu 4 razotkrio je optužbe o seksualnim napadima na vrhuncu njegove slave, kao deo istrage Sandej tajmsa i Tajmsa.

Oktobra 2023, Rasel se suočio sa ozbiljnim optužbama niza žena, uključujući silovanje i seksualni napad nakon što su četiri žene iznele optužbe.

Komičar je odlučno negirao da je počinio prekršaj i kaže da ima dokaze koji opovrgavaju optužbe.

Kontroverzni komičar Rasel povukao se  u Oksfordšir poslednjih meseci nakon što ga je policija dva puta ispitivala u vezi sa optužbama za silovanje.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

12 h

Podeli: