Aktuelno 4

29.04.2024.

8:40

Deli se snimak holivudske zvezde iz 1990. godine: Mnogi su šokirani čime se bavio VIDEO

Video snimak iz 1990. godine pojavio su se na Internetu, a na njemu se vidi da je mnogima omiljeni holivudski glumac nekada imao sasvim drugačiju karijeru - takmičio se u skokovima u vodu.

Izvor: Klix.ba

Deli se snimak holivudske zvezde iz 1990. godine: Mnogi su šokirani čime se bavio VIDEO
EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Podeli:

Godinama pre franšize "Paklene ulice" i "Transportera" Džejson Stejtam se takmičio u skokovima u vodu. Zvezda akcionih filmova čak je predstavljao Englesku na Igrama Komonvelta 1990. godine.

Tada je imao 23 godine, i iako se takmičio u različitim disciplinama nije osvojio medalju. Džejson nikada nije stigao do Olimpijskih igara, a priznao je da mu je to još uvek "pomalo bolna tačka".

"Malo je bolna tačka što nikad nisam stigao na Olimpijske igre . Upravo sam čuo da dobijaju sedam miliona ili nešto za skokove godišnje. Oni to zaslužuju. Takmičari koje sada imamo su sjajni", izjavio je svojevremeno Stejtam.

"Verovatno to nije bila moja stvar. Trebao sam da se bavi, drugim sportom", dodao je.

Na mrežama poslednjih dana kruži video upravo s Igara Komonvelta iz 1990. godine sa Stejtamo, a mnogi su iznenađeni da se glumac bavio ovim sportom.

"Kako nisam znao da se Džejson Stejtam nekada profesionalno bavio skokovima u vodu", glasio je jedan u nizu sličnih komentara na snimak.

Video je prikupio 16 miliona pregleda za samo jedan dan.

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: