App Store: Dominacija Microsoft Officea

Samo 24 časa nakon što su postale dostupne na Apple App Storeu, Microsoft Office aplikacije za iPad našle su se na vrhu liste najpopularnijih.

Tehnopolis

Izvor: Izvor: B92, Mashable

Nedelja, 30.03.2014.

14:39

Default images

Nakon što je 28. marta predstavio paket svojih Office aplikacija za Appleove uređaje, Microsoft može biti zadovoljan učinjenim jer je prva reakcija korisnika više nego zadovoljavajuća, piše Mashable.

Čak tri “freemium” aplikacije za kreiranje i upravljanje dokumentima, koje su besplatne za preuzimanje ukoliko ste pretplaćeni na Apple App Store (99 dolara), zauzimaju prva mesta na listi najpopularnijih aplikacija.

Na prvom mesu našla se Word for iPad, drugo mesto zauzima Excel for iPad, a potom sledi PowerPoint for iPad.

Četvrto mesto zauzima besplatna OneNote for iPad aplikacija koja je u vezi sa Office paketom, iako je ponuđena za besplatno preuzimanje.

Ovaj uspeh aplikacija namenjenih iPadeu proslavio je i Satja Nadela na svom Twitter nalogu, uz komentar da je to bio veoma produktivan dan za korisnike iPadova.

Office paket za iPad donosi niz novina u odnosu na ranije predstavljene aplikacije za iPhone, ali je za kreiranje i prepravku dokumenata potrebno da korisnik bude pretplaćen na Office 365, dok je pregled dokumenata svima dostupan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

37 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: