Da li se sećate svoje prve konzole?

Kako bi promovisala najavljeni konzolu PlayStation 4, kompanija Sony osmislila je novu kampanju koja vas vraća u daleku 1995. godinu i vreme kada su mnogi prvi put uzeli njihovu konzolu u ruke.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 22.10.2013.

10:11

Default images

Sony tako prati evoluciju svojih konzola od čuvneog PlayStation 1 modela objavljenog sredinom devedesetih.

Reklama predstavljena 21. oktobra sa mnogo detalja dočarava PS1 eru i sobu tadašnjeg britanskog tinejdžera, uz mnoštvo NME časopisa iz tog perioda, Air postera...

Brzi skok na 2006. godinu vodi gledaoce u doba kada je carovao PlayStation 3, a nezaobilazan dekor je i limenka napitka Coke Zero, koja je tada bila prilično nova i sve popularnija verzija koka-kole.

Predstavljena reklama samo je deo veće kampanje – takmičenja koje obožavaocima PS-a može doneti najnoviju PS 4 konzolu. Kako bi osvojili vrednu nagradu, korisnici moraju da pogode tačan redosled PS simbola koji se pojavjluju u reklami.

PlayStation 4 bi, prema poslednjim zvaničnim najavama, trebalo da se nađe u američkim prodavnicama 15. Novembra. Za cenu od 399 dolara korisnici će dobiti konzolu sa novim AMD procesorom i džojpedom DualShock 4

Da li se vi sećate kada ste dobili vašu prvu konzolu? Kada bi trebalo da je rekonstruišete za potrebe ove reklame, kako bi vaša soba izgledala tada?

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

99 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: