Završen treći Vip izazov

Takmičenje u izradi lokalno primenljivih aplikacija koje organizuje kompanija Vip održano je i ove godine. U odnosu na prethodne dve, razlika je u tome što se pored Androida, ove godine prilika pružila i aplikacijama na bada i Windows Phone 7 platformi.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 09.05.2011.

16:12

Default images

Osim toga, uvedena je i kategorija "Najbolje studentske aplikacije", gde su pobedile aplikacije - TV program Srbija, na bada platformi, i dve aplikacije za Android - The World's Ultimate Brain i TrazimGajbu.

Najbolja Windows Phone 7 aplikacija je SerbianNews, koja prema navodima iz Vipa, nudi "birani pristup dnevnim infromacijama iz Srbije", u kategoriji Najbolja bada aplikacija pobednik je pomenuta aplikacija TV program Srbija, a ViPutnik je najbolja aplikacija u Android kategoriji. Prvonagrađeni su dobili po tri hiljade evra, a ukupan nagradni fond ove godine iznosio je 40 hiljada evra.

Nagradu programera za najbolju aplikaciju, koja se tradicionalno dodeljuje, odnela je Android aplikacija ViPutnik.

Dodatne informacije možete pronaći na zvaničnom sajtu.

Da podsetimo, Android aplikacija B92 osvojila je na prošlogodišnjem takmičenju drugo mesto u kategoriji informativnih aplikacija, i prvo mesto prema glasovima publike.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: