Gigatron predstavlja redizajnirani sajt

Od nedelje, 31. maja, aktivan je novi, redizajnirani sajt kompanije Gigatron, najuspešnijeg domaćeg maloprodajnog lanac u sferi računara i IT opreme.

Izvor: B92

Četvrtak, 04.06.2015.

09:00

Default images

Novi sajt visokih performansi i modernog dizajna fokusiran je na kupca i donosi detaljne informacije o celokupnom Gigatron portfoliju proizvoda i usluga i jednostavanu kupovinu prilikom koje je kupcu sve na dohvat ruke.

S obzirom na to da je online kupovina sve više prisutna na srpskom tržištu, posebnu pažnju treba skrenuti na podršku koja se pruža kupcu prilikom procesa kupovine na Gigatron sajtu. Najveća novina koju novi sajt donosi je mogućnost jednostavne i povezane kupovine u vidu Gigatron preporuke, cenometra i odabira proizvoda po brendu, a potrebno je istaći i nove kategorije u vidu Vodiča za kupovinu i Gaming Cornera.

Gigatron preporuka podrazumeva da uz uređaj koji planirate da kupite, dobijete preporuke Gigatrona u vidu dodatnih proizvoda koji su odlični izbor uz taj uređaj, pa kupac ne luta već sve ima na jednom mestu. Na primer, ukoliko kupujete laptop računar, Gigatron će vam preporučiti miševe, torbe, postolja, SSD i operativne sisteme koji su najbolji izbor uz taj uređaj. Cenometar izlistava tipove uređaja po cenovnim kategorijama, a tu je i opcija izlistavanja uređaja po brendu proizvođača. Tu su takođe i detaljne informacije o proizvodima koji su na akcijama i specijalnim ponudama, sa sada već tradicionalnim dnevnim akcijama i „Super vikend“ ponudama, novostima i najnovijim katalozima.

Potrebno je napomenuti i detaljne informacije sa uputstvima za naručivanje, načinima plaćanja sa specijalnim ponudama za kreditiranje u saradnji sa vodećim bankama na srpskom tržištu, kao i informacije o načinima dostave kupljenih proizvoda.

Vodič za kupovinu

Važna novina na koju bismo želeli da skrenemo pažnju je Vodič za kupovinu koji po prvi put nudi mogućnost kupovine osobama koje ne znaju mnogo o tehnici, a žele da same naprave izbor i usput nauče nešto novo i korisno, a sve to u nekoliko jednostavnih koraka. Vodič nudi osnovne informacije kojima se treba voditi prilikom odlučivanja o kupovini, stavljajući u prvi plan namenu uređaja. Pored vodiča za kupovinu laptop računara, tu su i vodiči za kupovinu tablet i desktop računara.

Gaming Corner

Još jedna u nizu novina koje donosi novi Gigatron sajt je Gaming corner koji svim zaljubljenicima u igre donosi recenzije najnovijih i najpopularnijih gaming naslova, ali i Gigatron preporuku u vidu konfiguracija, konzola i komponenti koje najbolje mogu ispratiti određeni tip igre.

Dizajn sajta

Dizajn sajta je unapređen i modernizovan, pri čemu se vodilo računa da novi sajt bude što pregledniji i jednostavniji za korišćenje i da kupac u svakom trenutku raspolaže potrebnim informacijama. Sajt se sada lakše učitava, i što je najvažnije promene koje su unešene nisu imale za posledicu da sajt izgubi na funkcionalnosti.

Vladan Janković, vlasnik kompanije Gigatron je ovom prilikom izjavio: „Savremena kretanja i IT tehnologije redefinišu i menjaju očekivanja kupaca, pa samim tim i pristup kompanija mora biti drugačiji. Uzimajući sve to u obzir, odlučili smo da svojim kupcima ponudimo što više kvalitetnih sadržaja i učinimo iskustvo kupovine ne samo zanimljivim i zabavnim, već i poučnim i interaktivnim. Kompanija Gigatron je još jednom načinila krupan korak napred predstavljajući svoj novi, redizajnirani sajt.“

Da podsetimo, kompanija Gigatron je poslednji put predstavila redizajnirani i osveženi sajt 2013. godine, kada je primenjen niz novih funkcija i mogućnosti.

Za više informacija posetite www.gigatron.rs.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: