Novi Humble Bundle pun tycoon igara

Da li ste ikada poželeli da budete veleposednik, vlasnik lanaca restorana, vladar neke grane industrije ili prosto da vidite kako je to biti u nekoj drugoj ulozi?

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 01.12.2016.

19:50

Novi Humble Bundle pun tycoon igara
Foto: YouTubeScreenshot

Novi Humble Bundle ima odgovor na to jer su u novom paketu simulacije i takozvane tycoon igre, od RollerCoaster Tycoon do Youtuber’s Life.

Tako se u najjeftinijem paketu (za dolar) nalaze Train Simulator 2016, originalni RollerCoaster Tycoon sa svim ekspanzijama i Out of the park baseball 17. Ukoliko potrošite malo više novca, za 4 evra možete pored pomenutih igara kupiti i Democracy 3, Car Mechanic Simulator i Big Pharma. A, ako izdvojite 11 evra, pored svih ovih igara dobićete i simulaciju života jutjubera – Youtuber’s Life.

Paket možete kupiti na ovom linku a u prodaji će biti još 13 dana. Sve igre dolaze u vidu Steam ključeva, a prilikom kupovine možete odrediti procenat novca koji će ići u humanitarne svrhe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: