Sega i Wargaming udružuju snage za Total War: Arena

Total War: Arena je predstojeći naslov iz popularnog serijala koji će biti prvi orijentisan isključivo na multiplayer i koji će funkcionisati po free 2 play sistemu.

Tehnopolis

Izvor: B92

Utorak, 15.11.2016.

22:15

Sega i Wargaming udružuju snage za Total War: Arena
Foto: Screenshot

Nije onda ni čudo što su objavili saradnju sa Wargaming Alliance s obzirom da njihovam matična kompanija Wargaming ima velikog iskustva u izdavanju free 2 play igara poput World of Tanks.

Wargaming u celu priču donosi i korisničku bazu od skoro 100 miliona igrača pa je to isto verovatno jedan od načina kako Sega planira da u početku poveća interesovanje za Total War: Arena kako bi se skupila kritična masa igrača.

Interesantno je da je Wargaming do sada kroz svoju projekat WG Labs pomagao indie developerima, ali da su sada osnovali novi ogranak isključivo s idejom da ozbiljnim developerima i publisherima ponude svoju ekspertizu po pitanju free 2 play modela.

Kako će ova saradnja izgledati još ostaje da se vidi a gejmerima ostaje da se nadaju da će rezultirati time da Total War: Arena bude odlična igra kakvu svi očekuju.

Još nije poznat tačan datum izlaska Total War: Arena, ali igra bi trebao da vas stavi u ulogu jednog od junaka iz antičkih vremena, gde ćete komandovati svojom vojskom u epskim bitkama koje uključuju po 10 igrača sa svake strane.

Da bi se postigla pobeda biće neophodna dobra stragija ali ne samo lična već u saradnji s ostatkom vašeg tima.

Izvor: play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: