Star Citizen kampanju nećemo igrati ove godine

Proteklog vikenda u okviru CitizenCon potvrđeno je ono čega smo se svi pribojavali. Naime, kampanja igre Star Citizen nazvana Squadron 42 neće biti dostupna ove godine već tokom 2017.

Tehnopolis

Izvor: B92

Ponedeljak, 10.10.2016.

15:54

Star Citizen kampanju nećemo igrati ove godine
Foto: YouTube Screenshot

Kris Roberts je održao prezentaciju igre i dotakao se ove ambiciozne kampanje (u kojoj jednu od rola tumači Mark Hamil), objasnivši da studio ima još posla pre nego što bi mogli da je nazovu završenom. Uglavnom su u pitanju sistemi za navođenje likova i veštačke inteligencije, ali i misije. Sva poglavlja kampanje i neophodni gameplay elementi su u stadijumu neteksturisanih finalnih modela ili boljem, a pre nego što studio bude prikazao snimke iz istih planiraju da barem jedno celo poglavlje potpuno završe da izgleda onako kakvo će biti u finalnom proizvodu.

Star Citizen je do sada najskuplji projekat finansiran od strane igračke publike, sa budžetom od preko 100 miliona dolara. Od igre se očekuje mnogo, ali treba biti i rezervisan jer se uvek može ponoviti jedan No Man’s Sky. Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: