PETA želi svinjokolj u Farming Simulator igri

Farming Simulator, lagana, opuštajuća igra. Simulator vođenja farme, uzgajanja useva, vožnje traktora i ostalih farmerskih aktivnosti (ne grindovanje expa u WoW-u!).

Tehnopolis

Izvor: B92

Četvrtak, 08.09.2016.

11:35

PETA želi svinjokolj u Farming Simulator igri

Igra za entuzijaste od 7 do 77, tačnije od 3+ jer toliko piše na kutiji, je nova meta organizacije PETA koja želi da se u igri pokaže ubijanje svinja.

Naime, s obzirom da ćete u Farming Simulatoru 17 moći i da uzgajate prasiće, PETA traži od autora igre scena pretvaranja praseta u šunku ili pljeskavicu bude prikazana što nasilnije, tačnije sa vido snimcima iz velikih klanica. Ili da promene naziv igre u Vegan Farming Simulator i promene praktično sve u igri kako bi igračima ponudili da samo uzgajaju vegansku hranu. Jedina začkoljica u njihovom zahtevu je što je u igri već moguće imati farmu isključivo sa usevima, a prikazivanje ubistva životinje (realistično ili ne) svakako bi podiglo igri rejting sa 3+ porodične igre na dosta višu ocenu.

Farming Simulator izlazi 26. oktobra za PC i konzole. Celo pismo koje je PETA uputila autorima igre možete pročitati ovde.

Izvor: Play.co.rs

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: