Prvi put se oglasila supruga Bila Kozbija

Supruga Bila Kozbija Kamila prvi put se oglasila u javnosti povodom seksualnih optužbi protiv njenog supruga.

Izvor: B92

Četvrtak, 18.12.2014.

13:04

Default images

U saopštenju za javnost je napisala da je njen suprug drag, velikodušan i duhovit čovek, te da nije onakav kakvim ga mediji predstavljaju.

Kamila je optužbe protiv njenog supruga uporedila sa nedavnim člankom u magazinu „Rolling Stone“ sa detaljima navodnog silovanja u bratstvu Univerziteta u Virdžiniji.

“Priča je bila užasno tužna, ali se na kraju ispostavilo da nije tačna. Mnogi mediji su požurili da povežu tu priču i sa mojim suprugom, sve dok se ispostavilo da nije tačna“, napisala je u svom saopštenju.

“Mediji sve vreme pišu o nekom drugom čoveku prethodna dva meseca. To je portret čoveka kog ja ne poznajem“, napisala je i nastavila – “Niko od nas ne želi da bude u poziciji da napada žrtvu. Ali ovde je pravo pitanje – ko je žrtva?“

Njeno saopštenje izašlo je samo nekoliko dana nakon što je Bil Kozbi rekao novinaru “Njujork posta“ da očekuje da se “afroamerički mediji drže standarda u novinarstvu“ povodom seksualnih optužbi protiv njega. Inače, čak 20 žena je optužilo Bila Kozbija za seksualno zlostavljanje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: