Upoznajte čoveka koji je osvojio Skarlet Johanson

Glumica Skarlet Johanson i njen verenik Roman Daurijak pojavili su se na dodeli Cesar nagrada u Parizu prošlog petka.

Izvor: B92

Nedelja, 02.03.2014.

16:17

Default images

Glumica koju su više puta proglasili za najseksepilniju na svetu odlučila je da se skrasi i to pored Romana Daurijaka, o kojem zapravo javnost ne zna ništa.

Tridesetjednogodšnji Francuz po zanimanju je novinar, ali ono što je spojilo njega i Skarlet jeste ljubav prema umetnosti. Naime, Roman je bio urednik francuskog urbanog magazina "Klark" pre nego što je postao direktor jedne kreativne agencije.
Par se upoznao preko prijatelja, tatu umetnik Fuzija Uvtpka, kada je Skarlet istetovirala "Lucky You" na boku, a on "Lost Illusions".

Zanimljivo je da je njihova veridba nakon samo deset meseci veze bila potpuno iznenađenje za fanove budući da je Skarlet u više navrata tvrdila da je prema braku vrlo ravnodušna.

"Nikada ne razmišljam o braku. To mi zaista nije bitno. Trenutno sam u lepoj vezi", govorila je ranije.
Šta je onda to što ovog muškarca čini privlačnijim od Šona Pena, Džareda Leta i Džoša Harneta mi nikada nećemo saznati, ali činjenica je da Roman Daurijak svoju privatnost shvata vrlo ozbiljno pa se par prvih par meseci veze viđao samo noću i to obično pod kapuljačama.

Jedno je sigurno: Skarlet sija!

foto: Beta/AP

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: