"Izvukao sam ćerku iz pakla droge"

Tokom gostovanja u emisiji kod Keti Kurik pedesetčetvorogodišnji pevač, Džon Bon Džovi je prvi put javno govorio o problemu svoje ćerke Stefani (19) s drogom...

Izvor: B92

Nedelja, 24.03.2013.

09:50

Default images

Pevač je govorio o tome kako se osećao kada mu je javljeno da se ona predozirala u svojoj sobi na koledžu u Njujorku. Stefani je tada hitno prevezena u bolnicu, gde joj je spasen život posle čega je upućena na odvikavanje od heroina.

"To je bio najgori telefonski poziv u mom životu“, izjavio je Bon Džovi i naglasio da do tada nije ni bio svestan da mu se ćerka drogira.
Nakon toga on se posvetio izlečenju svog deteta i naveo da se Stefani sada oseća dobro, te više ne konzumira drogu.

"Blagosloven sam, jer je ona zdrava. Sve ćemo to prebroditi. Danas je na deci veliki pritisak. Oni imaju pristup stvarima koje moja generacija nije imala“, zaključio je pevač.

Inače, Stefani je najstarija od njegovo četvoro dece koje ima sa Doroteom Harli, sa kojom je 23 godine u braku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zapad zapretio, Kina uzvratila

Kina je usvojila zakon o carinama kojim želi da osnaži mehanizme odbrane svoje ekomonije nakon pretnji Sjedinjenih Američkih Država i Evropske unije da će reagovati na izvoz jeftinih kineskih proizvoda.

7:59

27.4.2024.

1 d

Podeli: