Tina Tarner prvi put na naslovnoj strani "Voga"

Američka muzička diva, Tina Tarner prvi put u svojoj dugogodišnjoj karijeri našla se na naslovnoj tsrani poznatog magazina "Vog", i to u nemačkom izdanju za april 2013. godine.

Izvor: B92

Subota, 09.03.2013.

18:15

Default images

Ova sedamdesettrogodišnja rokenrol baka pozirala je kao u najbolje vreme, sa prepoznatljivom plavom kosom, baš kao da je upravo sišla sa scene na kojoj je 1970. u emisiji "Ed Salivan Šou" otpevala pesmu "Proud Mary".

Njenu fotografiju u Vogu prati natpis: "Simply the best" (jednostavno najbolja) i prilika je da se podsetimo jedne od najuspešnijih zvezda muzičkog neba.

Tina Tarner je rođena 1939. godinu Natbušu, država Tenesi, a njena karijera traje već više od 50 godina. Njen uspeh, popularnost i brojne nagrade donele su joj titulu kraljice rokenrola. Tarnerova se smatra jednom od najpopularnijih pevačica na svetu sa preko 180 miliona primeraka prodatih albuma širom sveta

Kako izgleda ova naslovna strana možete pogledati ovde!

Izvor: klix.ba, Super žena
Foto: Beta/AP

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

1 d

Podeli: