Pirova pobeda Bajerna, Mačvan u bolnici zbog kolena

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Milan Mačvan povredio se u trećoj deonici utakmice minhenskog Bajerna i Zenita u Evrokupu.

Izvor: MLJ

Sreda, 24.01.2018.

20:29

Pirova pobeda Bajerna, Mačvan u bolnici zbog kolena
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Bajern je u četvrtom kolu Top16 faze gostovao u Sankt Peterburgu i trijumfovao 80:78, ali je rezultat ostao u senci povrede srpskog igrača.

Nije poznato koliko je teška povreda krilnog centra Bajerna, a klub je objavio da je Mačvan odvezen u bolnicu gde ga čeka magnetna rezonanca.

"Važna pobeda je lepa, ali je važnije da nam se on uskoro vrati", piše na zvaničnoj stranici Bajerna uz fotografiju Mačvanovog dresa.

Do povrede je postigao devet poena i imao tri skoka. Briljirao je Stefan Jović koji je imao dobro šutersko veče i završio sa 14 poena. Jedini efikasniji u timu Bajerna je bio Devin Buker sa 17. Na drugoj strani je Marko Simonović ubacio tri poena, a Zenit je predvodio Jevgenij Voronov sa 17.

U prvoj utakmici dana, Lijetuvos Ritas je "stotkom" bio bolji od Fiat Torina, 101:68. Martinas Ehodas je bio najefikasniji sa 22 poena kod pobednika, 15 je dodao Madžen, dok je u Torinu najefikasniji bio veteran Saša Vujačić sa 14.
Printscreen / Eurocup

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: