Aleksis dobio poziv u 23h; Murinjo: Nema svrhe kriti

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo potvrdio je da je Aleksis Sančes na pragu Old Traforda.

Izvor: AK

Subota, 20.01.2018.

01:25

Aleksis dobio poziv u 23h; Murinjo: Nema svrhe kriti
Foto: Getty images

Ono o čemu se "šuškalo" prethodnih dana potvrdio je menadžer Sančesovog kluba Arsenala Arsen Venger, isakavši da će Čileanac "najverovatnije" preći u Junajted.

"Nema svrhe kriti ili poricati, ali još nije gotovo. Svi znaju da smo tu, posebno kad menadžer Arsenala jasno priča o tome kao što je uradio", rekao je Murinjo.

U transfer bi trebalo da bude uključen i vezista Junajteda Henrih Mhitarjan, koji nije uspeo da se nametne kod Murinja, a koga Venger izuzetno ceni.

"Nisam uključen u pregovore, volim što nisam, mirno ću čekati na vesti, ništa više od toga", dodao je Portugalac. Pre samo nekoliko dana "favorit" da dovede Sančesa bio je Mančester Siti, čiji je menadžer Pep Gvardila svojevremeno doveo Čileanca iz Udinezea u Barselonu. Međutim, "građani" nisu želeli da mu daju platu koju je tražio.

"Nisam baš najbolj isa matematikom. Mislim da ide u Junajed. Čestitam oboma. Igrači i menadžeri odlučuju šta je najbolje. Nemam šta da dodam. Moje mišljenje o Aleksisu je isto. Bilo je zadovoljstvo raditi s njim u Barseloni. Želim mu sve najbolje", rekao je Gvardiola.

Navijači Junajteda s nestrpljenjem očekuju da sa Old Traforda dobiju potvrdu da je transfer kompletiran. Engleski tabloidi tvrde da je Sančes u petak oko 23h dobio poziv i napustio timski hotel, pa se očekuje da već u subotu bude predstavnjen na Old Trafordu.

Transfer bi trebalo da iznosi oko 35 miliona funti (of čega 20 ide Arsenalu, a 15 igračevom menadžeru Fernandu Feliceviču, plus Mhitarjan.

Sančes bi trebalo da potpiše četvoroipogodišnji ugovor vredan 350.000 funti nedeljno plus 100.000 funti sedmično na ime marketinških prava.

Osim toga, dobijaće i 7,5 miliona funti kao bonus za potpis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: