Derozan frustriran: Kao da smo igrali 5 na 8...

Košarkaš Toronta Demar Derozan nije bio zadovoljan kako su arbitri sudili u meču njegove ekipe sa Golden Stejt Voriorsima.

Izvor: B92

Nedelja, 14.01.2018.

16:43

Derozan frustriran: Kao da smo igrali 5 na 8...
Getty Images

"Frustrirajuće je igrati ovako... Imao sam osećaj kao da smo igrali pet na prema osam. Tako se osećam i tačka. Neke odluke sudija su bile užasne", rekao je Derozan posle meča.

Reptorsi su uspeli da nadoknade 27 poena zaostatka i da uvedu meč u neizvesnu završnicu.

Sporni detalj utakmice desio u završnim sekundama meča kada su sudije na sekundu do kraja dale loptu Torontu jer je lopta poslednja kačila Karija.

Arbitri su otišli da pogledaju snimak i videli su kako je lopta prvo kačila Derozana kada je ovaj bio u autu.

Sve bi bilo uredu da se to desilo na sekundu do kraja, ali je njega lopta zakačila na tri sekunde do isteka meča, a sudije po pravili nisu smele da gledaju snimak unazad, već jedino za tu situaciju kada je lopta udarila Karija.

"Mislio sam da to ne mogu da rade... Čak nisam ni sudija, ali znam pravila. Neka me neko ispravi ako grešim", rekao je Derozan posle meča.

Posle meča oglasio se i vlasnik Dalasa Mark Kjuban koji se takođe složio sa Demarom Derozanom. Golden Stejt je slavio u ovom meču sa 127:125.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: