Poraz hokejaša Beograda

Hokejaši Beograda poraženi su u ledenoj dvorani Pionir od ekipe Dunavaroši sa 5:2 u okviru MOL lige.

Izvor: MN

Nedelja, 25.09.2016.

23:52

Poraz hokejaša Beograda

HK Beograd je i ove nedelje pružio zavidan otpor bivšem šampionu, sa kojim je bio egal tokom dve trećine.

Međutim, neiskustvo i brze kontre “čeličnih bikova” presudile su ekipi iz prestonice.

Tu je bio problem i neiskorišćenih penala, iz kojih su Beograđani uspeli da postignu tek jedan gol.

Ekipa Beograda ide sada na putovanje, gde će u petak igrati sa Dunavaroši, a u subotu sa MAC-om

Ledena hala Pionir vrvila je od mališana koji su došli da uživaju u hokejaškom spektaklu, zahvaljujući kartama koje su im besplatno podeljene za oba meča koja su Beograđani igrali ovog vikenda.

“Ovo nam je druga utakmica sa Dunavaroši, nakon što smo igrali protiv njih na pripremama. Ostvarili smo bolji rezultat, ali nedostajalo nam je malo sreće i iskustva da iskoristimo situacije sa igračem više. Ipak, momci su pokazali agresivnost na celom terenu i ne preostaje nam ništa drugo do da radimo dok ne dođu rezultati”, rekao je trener Beograda Krister Dreberg.

Srpska ekipa je pokazala veliki karakter, mi smo pravili više penala nego što je to inače slučaj, ali na svu sreću uspeli smo da rešimo utakmicu u našu korist. Sada nas čeka revanš za sedam dana i očekujem veliku borbu i na tom meču”, kaže Li Gilbert.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: