LŠ: Ludogorec – Plzenj, Porto čeka Romu

Bugarski Ludogorec, koji je eliminisao Crvenu zvezu, igraće protiv Viktorije Plzenj iz Češke u plej-ofu za Ligu šampiona, odlučeno je žrebom u Nionu.

Izvor:

Petak, 05.08.2016.

12:08

LŠ: Ludogorec – Plzenj, Porto čeka Romu
Tajnug/AP

Derbi poslednje runde kvalifikacija zakazan je između trećeplasiranog tima iz Portugala Porta i italijanske Rome, a zanimljiv okršaj čeka nas i između španskog Viljareala i trećeplasiranog tima francuske Lige 1 Monaka.

Amsterdamski Ajaks će na megdan ruskom Rostovu, koji je izbacio belgijski Anderleht, a švajcarski Jang Bojs mehengladbaškoj Borusiji.

U preostalim susretima sastaće se škotski Seltik i Hapoel Ben Ševa iz Izraela, koji je napravio veliko iznenađenje izbacivši, zagebački Dinamo čeka duel sa austrijskim Salcburgom, danski Kopenhagen će za rivala imati kiparski APOEL, dok će irski Dandalk na megdan varšavskoj Legiji.

Prvi mečevi su na programu 16. i 17. avgusta, dok su revanši zakazani sedam dana kasnije.

Budite sa nama od 13 časova, kada ćemo saznati imena rivala Crvene zvezde i Vojvodine u borbi za plasman u grupnu fazu Lige Evrope.

Parovi baraža za plasman u Ligu šampiona:
Ludogorec - Viktorija Plzenj
Seltik - Hapoel Ber Ševa
Kopenhagen - APOEL
Dandalk - Legija Varšava
Dinamo Zagreb - Salcburg
Steaua Bukurešt - Mančester siti
Porto - Roma
Ajaks - Rostov
Jang Bojs - Borusija Menhengladbah
Viljareal - Monako

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

59 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: