Radonjić: Brinu povrede

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je posle pobede nad Vojvodinom (91:82) da je zabrinut zbog nezavidne situacije i zdravstvenog biltena u njegovom timu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.06.2015.

23:08

Default images

"Osvojili smo nove bodove i imamo još meč protiv Partizana za kraj regularnog dela sezone. Posle ovoliko odigranih meceva, treninga i putovanja, u ovom trenutku, pred sam ulazak u završnicu domaćeg takmičenja, malo zabrinjava situacija oko igrača koji nisu najspremniji za mečeve", rekao je Radonjić.

On je dodao da je meč protiv Novosađana morao da propusti kapiten Luka Mitrović, kao i da još neki košarkaši nisu u potpunosti spremni.

"Potrebno je da se u što kraćem periodu konsolidujemo i zdravstveno spremni udjemo u sledeći duel, a ono što je najvažnije jeste da budemo spremni za početak plej-ofa koji je praktično ispred nas. Vojvodina je odigrala odličan mec i čestitam im na tome, kao i na uspešnoj sezoni", rekao je Radonjić.

U poslednjem, 14. kolu ligaškog dela Superlige košarkaši Zvezde u četvrtak od 21 sat gostuju ekipi Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: