NBA liga: Pomozite deci u Srbiji

Posle Evrolige, FIBA i FIBA Evrope, i NBA lige uputila je apel za pomoć Srbiji posle razornih poplava koje su pogodile ovo područje.

Izvor: JT

Petak, 23.05.2014.

22:07

Default images

Najjača liga na svetu je preko svoje humanitarne organizacije “NBA Cares” pozvala sve da se odazovu pozivu UNICEF-a da pomognu deci u Srbiji i Bosni i Hercegovini.

Nekoliko zemalja u jugoistočnoj Evropi pogođeno je velikim poplavama zbog padavina koje su nezapamćene u tom regionu u prethodnih 100 godina. U Srbiji, oko 1,2 miliona ljudi, od kojih preko 200.000, pogođeno je poplavama. U Bosni i Hercegovini, broj dece na koje je uticala poplava je 250.00. UNICEF radi na tome da toj deci i njihovim porodicama pruži sve ono što im je neophodno. I ti možeš da pomogneš”, stoji u pozivu za pomoć NBA lige.

Isti poziv uputili su i Šarlot Hornetsi, kao i košarkaš Njujork Niksa Tajson Čendler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: