Novak: Neka se klubovi dogovore

Plejmejker Vršca Jovan Novak izjavio je za portal kosarka24.com da je ostalo jedino da se Partizan i njegov sadašnji klub dogovore oko obeštećenja za prelazak.

Izvor: B92, kosarka24.com

Sreda, 11.12.2013.

19:28

Default images

“Ono što znam jeste da sam se dogovorio sa Partizanom. Sada je na klubovima da se dogovore oko obeštećenja. Ako slučajno pregovori propadnu, ostajem ovde u Vršcu. Treniram jako i ovde mi je takođe dobro”, rekao je juniorski reprezentativac Srbije.

Novak ove sezone u Košarkaškoj ligi Srbije prosečno beleži 21,4 poen, četiri skoka i pet asistencija.

“Svakako da imam želju da pređem u jedan ozbiljan klub kakav je Partizan. Ako se to ne dogodi, nastavljam jako da treniram i to me neće poremetiti".

Mladi plejmejker se zatim osvrnuo na priču o svojoj navijačkoj opredeljenosti

“Kao klinac sam možda malo više gledao Zvezdu, ali to nema veze sa profesionalizmom. Gledam gde će da mi bude bolje kako bih napredovao kao igrač, želim da to bude Partizan. Možda kada završim karijeru, pa ću se onda opredeliti za koga da navijam”, rekao je Novak za portal Kosarka24.

Trener Partizana NIS Duško Vujošević rekao je da se u trku za Novakom uključila i Crvena zvezda Telekom, a direktor crveno-belih Davor Ristović kazao je da je Novak interesantan igrač.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

72 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: