Sreda, 11.12.2013.

19:28

Novak: Neka se klubovi dogovore

Plejmejker Vršca Jovan Novak izjavio je za portal kosarka24.com da je ostalo jedino da se Partizan i njegov sadašnji klub dogovore oko obeštećenja za prelazak.

Izvor: B92

Novak: Neka se klubovi dogovore IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

Arsen

pre 10 godina

@Najsmesnije od svega je sto ce grobari posle mrtvi ladni da pricaju kako je i Novaka stvorio Vujosevic,i ako je i sada jasno da statistika jasno pokazuje da je Novak vec dobro oformljen igrac.
(Nenad, 12. decembar 2013 14:33)

Toliko o tvom poznavanju kosarke. Kada bih bilo sta dodao na ovo, bilo bi suvisno... pozdrav

fil

pre 10 godina

Svako ima pravo da bira kojim ce putem u zivotu. Jovan je sjajan igrac i dobar momak. Zelim mu puno srece i ako potpise za Partizan uvek drugo mesto iza Zvezde! Ja bih uvek izabrao klub za koji navijam i koji volim! ove rasprave su glupost! Zivela Srbija

Nenad

pre 10 godina

Najsmesnije od svega je sto ce grobari posle mrtvi ladni da pricaju kako je i Novaka stvorio Vujosevic,i ako je i sada jasno da statistika jasno pokazuje da je Novak vec dobro oformljen igrac.

zoran

pre 10 godina

Divac je pobego iz Zvezde u Partizan sa 17 god. Djordjevica su proglasili ne talentovanim. Pre neko vece sam cuo da je Grba u madosti bio zvezdas, ja sam sa 6 god preso da navijam za Partizan a kao poceo za zvezdu. Neko pre neko kasnihe shvati.

frenky simao

pre 10 godina

Znaci odlucio nas Dule da ipak pristane na cenu i plati 200000 eura...sve se nema,a Dulence? Neka,isplatice nam se...Dobrodosao Novace!

PI

pre 10 godina

Ja ne znam za koga ovaj momak navija ali je ocigledno za koga zeli da igra. A ako je vec navijac C.Zvezde onda ljudi iz tog kluba treba ozbiljno da se zapitaju zasto je to tako da ni njihovi navijaci ne zele da igraju za njih.

Only Partizan

pre 10 godina

Nama ne smetaju ovi sto navijaju za Crvenu Zvezdu to je veliki klub bio,nego ovi za FMP malo imaju krizu identiteta,tako da decko opusteno.

Max

pre 10 godina

Ahahahahaaa, gde ste delije? Vidite sta covek kaze? Nije on kao vi, njega zanima buducnost a ne pare. Pare dodju pa prodju a kvalitet ostaje. Ustvari, partizan ostaje .

Nebojsa - Delija

pre 10 godina

C.Zvezda ako bude zagrizla ona ce ga dovesti ,ali problem je sto ona na toj poziciji ima vec dva vrlo talentovana igraca njegovih godina i samo bi napravila guzvu a i da ga dovedu on nebi igrao u C.Zvezdu vec bio prosledjen u FMP-u kod Gurovica to ne mislim samo za ovu nego i za sledecu sezonu .
A da ga dovede Partizan on bi igrao u prvom timu e sad koliku bi dobijao minutazu po mecu mislim ne veliku al bi igrao .

Marko

pre 10 godina

Ne dolazi zbog toga sto ste vi veliki klub, vec zato sto mu je kod vas konkurencija Dalo ( haha ) a kod nas Nelson, Dzenkins i Cvetkovic...ne lozite se

nenad

pre 10 godina

jel istina da ce u kk partizan neki nas chovek(iz australije a veliki grobar)da ulozi nekih 10 miliona evra za kupovinu novih igracha...ne znam gde sam to procitao?
(zozon, 11. decembar 2013 21:31)

Kod brace Grim ili Radjarda Kiplinga nisam ni ja siguran!

Pampur

pre 10 godina

Mudro zboriš šinko, i ja sam Zvezdaš ali sam realan i svi mi dobro znamo da je Partizan što se košarke tiče pojam i merilo uspeha za sve konkurente ne samo u našoj zemlji nego u celom regionu! Voleli mi to ili ne voleli to je činjenica i realnost!

zozon

pre 10 godina

jel istina da ce u kk partizan neki nas chovek(iz australije a veliki grobar)da ulozi nekih 10 miliona evra za kupovinu novih igracha...ne znam gde sam to procitao?

Panteri su smesni

pre 10 godina

(RubyRed, 11. decembar 2013 19:58)

Kao prvo, u srpskom jeziku se kaze: je l' a ne jel'. Sedi i ti, jedan.
Kao drugo, da te ne zanima gde ce ovaj mali da predje ti ne bi ni citao vest, da ne pricam da si jos i komentare otvorio i povrh svega poslao jedan.

Vladimir

pre 10 godina

Stvari se preokreću...
Sada talentovani košarkaši odlaze u Partizan, pa ako se tamo dokažu mogu u Zvezdu.
Zvezda ima 3 pleja, treba četvorku...

Al

pre 10 godina

Za druge se navija, Partizan se voli. Jer to sada jasno. (KODAR78, 11. decembar 2013 19:37)

U srpskom jeziku se kaže: "Jel' to sada jasno", nikako Jer. Dečko, sedi 1. A, ovaj mali Novak, nek' pređe gde hoće. Zabole me. (RubyRed, 11. decembar 2013 19:58)

Hahahaha e moj gramaticaru... Da si iole pismen, znao bi da se "je li" pise odvojeno. Sedi 1.

Vlada

pre 10 godina

U srpskom jeziku se kaže: "Jel' to sada jasno", nikako Jer.
Dečko, sedi 1.
A, ovaj mali Novak, nek' pređe gde hoće.
Zabole me.
(RubyRed, 11. decembar 2013 19:58)
U srpskom jeziku se pise je l' to sada jasno. Mada je i to nepravilno, pitanje se postavlja sa da li a nikako sa je l'.
Sedi NULA!

mica

pre 10 godina

Ово је било можда било дизање цене Новаку преко (са) ЦЗ да би П. више платио. ЦЗ не треба плеј то је отпочетка ове драмме јасно, рекли су да "прате" играча али не и да га "желе". Новаку је кошарка посао, небитно је за кога навија.
И за овог доле, Немања Бјелица је играо у млађим категоријјама П. али је проглашен неталентованим, али види где је догурао и то преко ЦЗ.

pan

pre 10 godina

Samo ti dođi u evropskog prvaka,
posle dva sata biće ti jasno da si za ceo život odlučio za koga ćeš da navijaš.
Što bi rekao Đorđe Balašević: To ne biraju pare nego srce.

zvele

pre 10 godina

Meni se sve cini da ste ovog Novaka previse digli u nebesa. Normalno da je decko otisao u Partizan, pa tamo ce da igra 10 puta vise nego u Zvezdi, zar to nije razumljivo ? I da se razumemo, mislim da u Srbiji ima mnogo boljih igraca na poziciji 1, stim sto se celokupna igra Vrsca zasniva na Novaku. Mislim da je svakako bolje resenje za Partizan od Daloa. Samo mi je zao sto nece on videti trofeja skoro

Miljenovic, Jaramaz i co

pre 10 godina

"kad zavrsim karijeru onda cu se odluciti za koga navijam", decko ti stvarno nisi za Zvezdu , ipak si ti za KK IGOKEA Partizan.

shole78

pre 10 godina

Ne živi se od istorije, već od onoga što napraviš u sadašnjosti i šta proceniš da možeš napraviti u budućnosti. Partizan je napravio brend u košarci koji traje, za razliku od brenda FKCZ koji su uspeli načisto da upropaste. Ne gradi se sistem posle 1-2 sezone upumpavanja para na silu.

corfu 1916

pre 10 godina

Dragi Novace ! To sto si ranije gledao u Zvezdu(e), a danas si "profesionalac", vise nije stvar emotivnog vec pragmaticnog izbora.Nas, Zvezdase i vas Partizanovce,ne mozes s'tim zadobiti."Blago tebi Novace, ti imas nove prijatelje,za razliku od tebe mi se drzimo -starih " Puno zdravlja,licne srece i -gledanja u Zvezdu(e)! Jer ona je, uvek- visoko !

mik

pre 10 godina

Grobari šta se primate? To što vas Dule loži,a vi slepo verujete,to ne znači da je istina. Lepo je rekao čovek iz Zvezde da ga prate,ali da trenutno nisu zainteresovani za njega jer je prioritet četvorka,tako da... Novaku želim sreće u nastavku karijere.

danilo

pre 10 godina

Kao što sam napiso neki dan; klinac pametan i pošteno gleda napred. I drži reč.
A zvezdašiima iz Železnika ostaju ovakve želje:
"Mali mojne da budu neki prednji ukrsteni na narednom treningu..:D.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (realista, 11. decembar 2013 19:37)
Tako nestane duša kod ljudi...

Labud

pre 10 godina

Mene je ovaj momak kupio ovom izjavom. Video kako je prosao i napredoovao Bogdanovic od prosle godine, pa Lovernj, pa i mnogi pre njih...Jednostavno za njegove godine i kvalitet Partizan je idealan. Fora je sto bi vec sada imao minutazu o kakvoj nije sanjao. U CZ Telekom ne bi sigurno toliko prostora ima, jednostavno tako je koncepiran taj klub i tim - da da rezultat odmah. Na kraju krajeva to mu je 'leba, a ako namerava da se bavi time, mora svoja osecanja da ostavi po strani. Nije ni prvi ni poslednji koji je igrao za onaj 'drugi' klub.

Vucic i Covic i FMP

pre 10 godina

Pa lepo mali kaze, navijao za Zvezdu, to je ona pocivsa KK Crvena Zvezda ako se neko jos seca tog kluba a bilo vas je dosta koji ste za nju navijali.
Nece mali da ide iz jednog malenog u drugi maleni prigradski klub FMP sa pozajmljenim imenom i grbom.
Ne vredi ni Vucic ni Covic ni milioni iz budzeta!

baba vanga

pre 10 godina

ista sudbina te ceka ko Miljenovica, ima da zdipis odande ko poparen, i za 1600 evra sto ces dobiti mesecno u vidu crnih i belih semenki

navijac

pre 10 godina

Kao sto sam napisao pre neki dan, svaki klinac ovde a i u evropi zna, da ako misli da napreduje, da MORA da prodje skolu Duleta Vujosevica! Zato cemo mi jos dugo dugo trajati, a projekti kao sto je Zvezda-FMP mogu da traju samo dok im neko pumpa pare sa strane!

...sve sve ali nista

pre 10 godina

novak je svestan da u zvezdi moze samo da luftira svlacionice...uostalom koliko vidim partizanu su potrebni igraci...jos koj dan i musli ce im biti plej...

.

pre 10 godina

Novace u zivotu se svasta mora preturiti preko glave da bi se doslo do cilja.Pogledaj tvog imenjaka Novaka Djokovica koji je okoreli zvezdas a morao je da trenira u Partizanu.Sada prvi teniser sveta svuda po svetu iskazuje svoju ljubav prema Zvezdi.Ako je mogao on da pregura moci ces i ti.Srecno u Partizanu pa kad i ako sazris vidimo se u Zvezdi.

Agilni

pre 10 godina

U srpskom jeziku se kaže: "Jel' to sada jasno", nikako Jer.
Dečko, sedi 1.
(RubyRed, 11. decembar 2013 19:58)

A ti si baš uveren da si to pravilno napisao?

ams

pre 10 godina

Sve najbolje malom, i nek' ide u Partizan. Posle ovakve izjave bi mi se zeludac prevrtao svaki put kada bi podigao ruke prema publici nakon poentiranja.

nyk

pre 10 godina

@kodar a i ostali
Decko je lepo rekao, ako imate gram mozga shvaticete da navija za zvezdu ali nije lud, pametan je momak i pre svega profesionalac i realan! Svestan je da ce u partizanu imati mnogo vise prostora da igra i zato se odlucio, glavom a ne srcem! Nemojte se cuditi ako jednog dana bude igrao i u zvezdi!

zvezda

pre 10 godina

Nemoj da se bojis reakcije navijaca partizana zbog izjave da navijas za Zvezdu. Budi siguran da ces postati njihov ljubimac, uostalom videces i sam...

ja

pre 10 godina

Bolje je za Zvezdu da Novak ode u Partizan Nis na kaljenje.Zapitajte se samo gde bi on igrao pored Nelsona koji je prvi plej,Dzenkinsa sa NBA kvalitetom koji igra drugog pleja i Cveleta koji je jedan od najtalentovanijih srpskih igraca na poziciji 1?Kod Radonjica bi sedeo na klupi dok bi u Partizan Nis-u verovatno postao prvi plej.Ako jednog dana dovoljno sazri a Zvezdi zafali plej onda mu treba ispuniti navijacku zelju i dovesti ga u Zvezdu.Sada neka istrpi sto nosi crno beli dres.Kad je posao u pitanju mora se ponekad svasta istrpeti u nadi da ces preci na radno mesto koje volis.Pozdrav

RubyRed

pre 10 godina

Za druge se navija, Partizan se voli. Jer to sada jasno.
(KODAR78, 11. decembar 2013 19:37)

U srpskom jeziku se kaže: "Jel' to sada jasno", nikako Jer.
Dečko, sedi 1.
A, ovaj mali Novak, nek' pređe gde hoće.
Zabole me.

baba stana

pre 10 godina

I posle neko kaze da im otimamo igrace. Dzaba im sto imaju vise para da ponude, znaju klinci ko je institucija na ovim prostorima. E da su bili tako pametni Nedovic, Bjelica i Keselj. Da dodju kod nas i napreduju, a ne 2 godine da stagniraju u bivsoj CZ.
I bolje tako. Uzimajte vi matore nase i strane igrace, a najvece talente prepustite nama. Vi mozete samo da upropastite mladog igraca. A to za reprezentaciju, svakako nije dobro.

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Za druge se navija, Partizan se voli. Jer to sada jasno.
(KODAR78, 11. decembar 2013 19:37)
Nauci razliku izmedju rastavnog veznika jer i upitne rečce jel. Jel to jasno, Darko. Samo nemoj da kazes da si 1978 godiste. Imas 35 godina i ne znas razliku izmedju "jer" i "jel". Nemoj Darko, veliki navijacu Partizana da sumLJamo u tvoju pismenost :)

One night in May

pre 10 godina

“Svakako da imam želju da pređem u jedan ozbiljan klub kakav je Partizan. Ako se to ne dogodi, nastavljam jako da treniram i to me neće poremetiti".

To je pravi stav!! On ima svoju ideju i to da li ce preci u Partizan, Barselonu ili Los Andjeles ili ce ostati u Vrscu nece ga poremetiti. Svestan je svog kvaliteta i da mu karijera zavisi samo od njega samog. Sve ostalo su samo usputne okolnosti, bolje ili losije. Pravi kvalitet ne moze da se sakrije.

crni_redstar

pre 10 godina

srecno ti bilo,ja stvarno mislim da u zvezdi nema mesta za tebe,dace bog da postanes vrhunski igrac. zvezdi treba cetvorka i mislim da samo zele da uvecaju cenu ovom momku.

navijac

pre 10 godina

Kao sto sam napisao pre neki dan, svaki klinac ovde a i u evropi zna, da ako misli da napreduje, da MORA da prodje skolu Duleta Vujosevica! Zato cemo mi jos dugo dugo trajati, a projekti kao sto je Zvezda-FMP mogu da traju samo dok im neko pumpa pare sa strane!

One night in May

pre 10 godina

“Svakako da imam želju da pređem u jedan ozbiljan klub kakav je Partizan. Ako se to ne dogodi, nastavljam jako da treniram i to me neće poremetiti".

To je pravi stav!! On ima svoju ideju i to da li ce preci u Partizan, Barselonu ili Los Andjeles ili ce ostati u Vrscu nece ga poremetiti. Svestan je svog kvaliteta i da mu karijera zavisi samo od njega samog. Sve ostalo su samo usputne okolnosti, bolje ili losije. Pravi kvalitet ne moze da se sakrije.

Vucic i Covic i FMP

pre 10 godina

Pa lepo mali kaze, navijao za Zvezdu, to je ona pocivsa KK Crvena Zvezda ako se neko jos seca tog kluba a bilo vas je dosta koji ste za nju navijali.
Nece mali da ide iz jednog malenog u drugi maleni prigradski klub FMP sa pozajmljenim imenom i grbom.
Ne vredi ni Vucic ni Covic ni milioni iz budzeta!

pan

pre 10 godina

Samo ti dođi u evropskog prvaka,
posle dva sata biće ti jasno da si za ceo život odlučio za koga ćeš da navijaš.
Što bi rekao Đorđe Balašević: To ne biraju pare nego srce.

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Za druge se navija, Partizan se voli. Jer to sada jasno.
(KODAR78, 11. decembar 2013 19:37)
Nauci razliku izmedju rastavnog veznika jer i upitne rečce jel. Jel to jasno, Darko. Samo nemoj da kazes da si 1978 godiste. Imas 35 godina i ne znas razliku izmedju "jer" i "jel". Nemoj Darko, veliki navijacu Partizana da sumLJamo u tvoju pismenost :)

Pampur

pre 10 godina

Mudro zboriš šinko, i ja sam Zvezdaš ali sam realan i svi mi dobro znamo da je Partizan što se košarke tiče pojam i merilo uspeha za sve konkurente ne samo u našoj zemlji nego u celom regionu! Voleli mi to ili ne voleli to je činjenica i realnost!

Max

pre 10 godina

Ahahahahaaa, gde ste delije? Vidite sta covek kaze? Nije on kao vi, njega zanima buducnost a ne pare. Pare dodju pa prodju a kvalitet ostaje. Ustvari, partizan ostaje .

Labud

pre 10 godina

Mene je ovaj momak kupio ovom izjavom. Video kako je prosao i napredoovao Bogdanovic od prosle godine, pa Lovernj, pa i mnogi pre njih...Jednostavno za njegove godine i kvalitet Partizan je idealan. Fora je sto bi vec sada imao minutazu o kakvoj nije sanjao. U CZ Telekom ne bi sigurno toliko prostora ima, jednostavno tako je koncepiran taj klub i tim - da da rezultat odmah. Na kraju krajeva to mu je 'leba, a ako namerava da se bavi time, mora svoja osecanja da ostavi po strani. Nije ni prvi ni poslednji koji je igrao za onaj 'drugi' klub.

baba stana

pre 10 godina

I posle neko kaze da im otimamo igrace. Dzaba im sto imaju vise para da ponude, znaju klinci ko je institucija na ovim prostorima. E da su bili tako pametni Nedovic, Bjelica i Keselj. Da dodju kod nas i napreduju, a ne 2 godine da stagniraju u bivsoj CZ.
I bolje tako. Uzimajte vi matore nase i strane igrace, a najvece talente prepustite nama. Vi mozete samo da upropastite mladog igraca. A to za reprezentaciju, svakako nije dobro.

nenad

pre 10 godina

jel istina da ce u kk partizan neki nas chovek(iz australije a veliki grobar)da ulozi nekih 10 miliona evra za kupovinu novih igracha...ne znam gde sam to procitao?
(zozon, 11. decembar 2013 21:31)

Kod brace Grim ili Radjarda Kiplinga nisam ni ja siguran!

Only Partizan

pre 10 godina

Nama ne smetaju ovi sto navijaju za Crvenu Zvezdu to je veliki klub bio,nego ovi za FMP malo imaju krizu identiteta,tako da decko opusteno.

danilo

pre 10 godina

Kao što sam napiso neki dan; klinac pametan i pošteno gleda napred. I drži reč.
A zvezdašiima iz Železnika ostaju ovakve želje:
"Mali mojne da budu neki prednji ukrsteni na narednom treningu..:D.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (realista, 11. decembar 2013 19:37)
Tako nestane duša kod ljudi...

shole78

pre 10 godina

Ne živi se od istorije, već od onoga što napraviš u sadašnjosti i šta proceniš da možeš napraviti u budućnosti. Partizan je napravio brend u košarci koji traje, za razliku od brenda FKCZ koji su uspeli načisto da upropaste. Ne gradi se sistem posle 1-2 sezone upumpavanja para na silu.

zozon

pre 10 godina

jel istina da ce u kk partizan neki nas chovek(iz australije a veliki grobar)da ulozi nekih 10 miliona evra za kupovinu novih igracha...ne znam gde sam to procitao?

zvezda

pre 10 godina

Nemoj da se bojis reakcije navijaca partizana zbog izjave da navijas za Zvezdu. Budi siguran da ces postati njihov ljubimac, uostalom videces i sam...

Vlada

pre 10 godina

U srpskom jeziku se kaže: "Jel' to sada jasno", nikako Jer.
Dečko, sedi 1.
A, ovaj mali Novak, nek' pređe gde hoće.
Zabole me.
(RubyRed, 11. decembar 2013 19:58)
U srpskom jeziku se pise je l' to sada jasno. Mada je i to nepravilno, pitanje se postavlja sa da li a nikako sa je l'.
Sedi NULA!

Al

pre 10 godina

Za druge se navija, Partizan se voli. Jer to sada jasno. (KODAR78, 11. decembar 2013 19:37)

U srpskom jeziku se kaže: "Jel' to sada jasno", nikako Jer. Dečko, sedi 1. A, ovaj mali Novak, nek' pređe gde hoće. Zabole me. (RubyRed, 11. decembar 2013 19:58)

Hahahaha e moj gramaticaru... Da si iole pismen, znao bi da se "je li" pise odvojeno. Sedi 1.

Agilni

pre 10 godina

U srpskom jeziku se kaže: "Jel' to sada jasno", nikako Jer.
Dečko, sedi 1.
(RubyRed, 11. decembar 2013 19:58)

A ti si baš uveren da si to pravilno napisao?

mica

pre 10 godina

Ово је било можда било дизање цене Новаку преко (са) ЦЗ да би П. више платио. ЦЗ не треба плеј то је отпочетка ове драмме јасно, рекли су да "прате" играча али не и да га "желе". Новаку је кошарка посао, небитно је за кога навија.
И за овог доле, Немања Бјелица је играо у млађим категоријјама П. али је проглашен неталентованим, али види где је догурао и то преко ЦЗ.

nyk

pre 10 godina

@kodar a i ostali
Decko je lepo rekao, ako imate gram mozga shvaticete da navija za zvezdu ali nije lud, pametan je momak i pre svega profesionalac i realan! Svestan je da ce u partizanu imati mnogo vise prostora da igra i zato se odlucio, glavom a ne srcem! Nemojte se cuditi ako jednog dana bude igrao i u zvezdi!

Panteri su smesni

pre 10 godina

(RubyRed, 11. decembar 2013 19:58)

Kao prvo, u srpskom jeziku se kaze: je l' a ne jel'. Sedi i ti, jedan.
Kao drugo, da te ne zanima gde ce ovaj mali da predje ti ne bi ni citao vest, da ne pricam da si jos i komentare otvorio i povrh svega poslao jedan.

Vladimir

pre 10 godina

Stvari se preokreću...
Sada talentovani košarkaši odlaze u Partizan, pa ako se tamo dokažu mogu u Zvezdu.
Zvezda ima 3 pleja, treba četvorku...

...sve sve ali nista

pre 10 godina

novak je svestan da u zvezdi moze samo da luftira svlacionice...uostalom koliko vidim partizanu su potrebni igraci...jos koj dan i musli ce im biti plej...

Miljenovic, Jaramaz i co

pre 10 godina

"kad zavrsim karijeru onda cu se odluciti za koga navijam", decko ti stvarno nisi za Zvezdu , ipak si ti za KK IGOKEA Partizan.

corfu 1916

pre 10 godina

Dragi Novace ! To sto si ranije gledao u Zvezdu(e), a danas si "profesionalac", vise nije stvar emotivnog vec pragmaticnog izbora.Nas, Zvezdase i vas Partizanovce,ne mozes s'tim zadobiti."Blago tebi Novace, ti imas nove prijatelje,za razliku od tebe mi se drzimo -starih " Puno zdravlja,licne srece i -gledanja u Zvezdu(e)! Jer ona je, uvek- visoko !

ja

pre 10 godina

Bolje je za Zvezdu da Novak ode u Partizan Nis na kaljenje.Zapitajte se samo gde bi on igrao pored Nelsona koji je prvi plej,Dzenkinsa sa NBA kvalitetom koji igra drugog pleja i Cveleta koji je jedan od najtalentovanijih srpskih igraca na poziciji 1?Kod Radonjica bi sedeo na klupi dok bi u Partizan Nis-u verovatno postao prvi plej.Ako jednog dana dovoljno sazri a Zvezdi zafali plej onda mu treba ispuniti navijacku zelju i dovesti ga u Zvezdu.Sada neka istrpi sto nosi crno beli dres.Kad je posao u pitanju mora se ponekad svasta istrpeti u nadi da ces preci na radno mesto koje volis.Pozdrav

Nebojsa - Delija

pre 10 godina

C.Zvezda ako bude zagrizla ona ce ga dovesti ,ali problem je sto ona na toj poziciji ima vec dva vrlo talentovana igraca njegovih godina i samo bi napravila guzvu a i da ga dovedu on nebi igrao u C.Zvezdu vec bio prosledjen u FMP-u kod Gurovica to ne mislim samo za ovu nego i za sledecu sezonu .
A da ga dovede Partizan on bi igrao u prvom timu e sad koliku bi dobijao minutazu po mecu mislim ne veliku al bi igrao .

zvele

pre 10 godina

Meni se sve cini da ste ovog Novaka previse digli u nebesa. Normalno da je decko otisao u Partizan, pa tamo ce da igra 10 puta vise nego u Zvezdi, zar to nije razumljivo ? I da se razumemo, mislim da u Srbiji ima mnogo boljih igraca na poziciji 1, stim sto se celokupna igra Vrsca zasniva na Novaku. Mislim da je svakako bolje resenje za Partizan od Daloa. Samo mi je zao sto nece on videti trofeja skoro

PI

pre 10 godina

Ja ne znam za koga ovaj momak navija ali je ocigledno za koga zeli da igra. A ako je vec navijac C.Zvezde onda ljudi iz tog kluba treba ozbiljno da se zapitaju zasto je to tako da ni njihovi navijaci ne zele da igraju za njih.

crni_redstar

pre 10 godina

srecno ti bilo,ja stvarno mislim da u zvezdi nema mesta za tebe,dace bog da postanes vrhunski igrac. zvezdi treba cetvorka i mislim da samo zele da uvecaju cenu ovom momku.

ams

pre 10 godina

Sve najbolje malom, i nek' ide u Partizan. Posle ovakve izjave bi mi se zeludac prevrtao svaki put kada bi podigao ruke prema publici nakon poentiranja.

.

pre 10 godina

Novace u zivotu se svasta mora preturiti preko glave da bi se doslo do cilja.Pogledaj tvog imenjaka Novaka Djokovica koji je okoreli zvezdas a morao je da trenira u Partizanu.Sada prvi teniser sveta svuda po svetu iskazuje svoju ljubav prema Zvezdi.Ako je mogao on da pregura moci ces i ti.Srecno u Partizanu pa kad i ako sazris vidimo se u Zvezdi.

RubyRed

pre 10 godina

Za druge se navija, Partizan se voli. Jer to sada jasno.
(KODAR78, 11. decembar 2013 19:37)

U srpskom jeziku se kaže: "Jel' to sada jasno", nikako Jer.
Dečko, sedi 1.
A, ovaj mali Novak, nek' pređe gde hoće.
Zabole me.

Marko

pre 10 godina

Ne dolazi zbog toga sto ste vi veliki klub, vec zato sto mu je kod vas konkurencija Dalo ( haha ) a kod nas Nelson, Dzenkins i Cvetkovic...ne lozite se

mik

pre 10 godina

Grobari šta se primate? To što vas Dule loži,a vi slepo verujete,to ne znači da je istina. Lepo je rekao čovek iz Zvezde da ga prate,ali da trenutno nisu zainteresovani za njega jer je prioritet četvorka,tako da... Novaku želim sreće u nastavku karijere.

baba vanga

pre 10 godina

ista sudbina te ceka ko Miljenovica, ima da zdipis odande ko poparen, i za 1600 evra sto ces dobiti mesecno u vidu crnih i belih semenki

zoran

pre 10 godina

Divac je pobego iz Zvezde u Partizan sa 17 god. Djordjevica su proglasili ne talentovanim. Pre neko vece sam cuo da je Grba u madosti bio zvezdas, ja sam sa 6 god preso da navijam za Partizan a kao poceo za zvezdu. Neko pre neko kasnihe shvati.

Arsen

pre 10 godina

@Najsmesnije od svega je sto ce grobari posle mrtvi ladni da pricaju kako je i Novaka stvorio Vujosevic,i ako je i sada jasno da statistika jasno pokazuje da je Novak vec dobro oformljen igrac.
(Nenad, 12. decembar 2013 14:33)

Toliko o tvom poznavanju kosarke. Kada bih bilo sta dodao na ovo, bilo bi suvisno... pozdrav

frenky simao

pre 10 godina

Znaci odlucio nas Dule da ipak pristane na cenu i plati 200000 eura...sve se nema,a Dulence? Neka,isplatice nam se...Dobrodosao Novace!

Nenad

pre 10 godina

Najsmesnije od svega je sto ce grobari posle mrtvi ladni da pricaju kako je i Novaka stvorio Vujosevic,i ako je i sada jasno da statistika jasno pokazuje da je Novak vec dobro oformljen igrac.

fil

pre 10 godina

Svako ima pravo da bira kojim ce putem u zivotu. Jovan je sjajan igrac i dobar momak. Zelim mu puno srece i ako potpise za Partizan uvek drugo mesto iza Zvezde! Ja bih uvek izabrao klub za koji navijam i koji volim! ove rasprave su glupost! Zivela Srbija

corfu 1916

pre 10 godina

Dragi Novace ! To sto si ranije gledao u Zvezdu(e), a danas si "profesionalac", vise nije stvar emotivnog vec pragmaticnog izbora.Nas, Zvezdase i vas Partizanovce,ne mozes s'tim zadobiti."Blago tebi Novace, ti imas nove prijatelje,za razliku od tebe mi se drzimo -starih " Puno zdravlja,licne srece i -gledanja u Zvezdu(e)! Jer ona je, uvek- visoko !

Miljenovic, Jaramaz i co

pre 10 godina

"kad zavrsim karijeru onda cu se odluciti za koga navijam", decko ti stvarno nisi za Zvezdu , ipak si ti za KK IGOKEA Partizan.

Vladimir

pre 10 godina

Stvari se preokreću...
Sada talentovani košarkaši odlaze u Partizan, pa ako se tamo dokažu mogu u Zvezdu.
Zvezda ima 3 pleja, treba četvorku...

ja

pre 10 godina

Bolje je za Zvezdu da Novak ode u Partizan Nis na kaljenje.Zapitajte se samo gde bi on igrao pored Nelsona koji je prvi plej,Dzenkinsa sa NBA kvalitetom koji igra drugog pleja i Cveleta koji je jedan od najtalentovanijih srpskih igraca na poziciji 1?Kod Radonjica bi sedeo na klupi dok bi u Partizan Nis-u verovatno postao prvi plej.Ako jednog dana dovoljno sazri a Zvezdi zafali plej onda mu treba ispuniti navijacku zelju i dovesti ga u Zvezdu.Sada neka istrpi sto nosi crno beli dres.Kad je posao u pitanju mora se ponekad svasta istrpeti u nadi da ces preci na radno mesto koje volis.Pozdrav

zvele

pre 10 godina

Meni se sve cini da ste ovog Novaka previse digli u nebesa. Normalno da je decko otisao u Partizan, pa tamo ce da igra 10 puta vise nego u Zvezdi, zar to nije razumljivo ? I da se razumemo, mislim da u Srbiji ima mnogo boljih igraca na poziciji 1, stim sto se celokupna igra Vrsca zasniva na Novaku. Mislim da je svakako bolje resenje za Partizan od Daloa. Samo mi je zao sto nece on videti trofeja skoro

Marko

pre 10 godina

Ne dolazi zbog toga sto ste vi veliki klub, vec zato sto mu je kod vas konkurencija Dalo ( haha ) a kod nas Nelson, Dzenkins i Cvetkovic...ne lozite se

.

pre 10 godina

Novace u zivotu se svasta mora preturiti preko glave da bi se doslo do cilja.Pogledaj tvog imenjaka Novaka Djokovica koji je okoreli zvezdas a morao je da trenira u Partizanu.Sada prvi teniser sveta svuda po svetu iskazuje svoju ljubav prema Zvezdi.Ako je mogao on da pregura moci ces i ti.Srecno u Partizanu pa kad i ako sazris vidimo se u Zvezdi.

zvezdas-rajvoSa

pre 10 godina

Za druge se navija, Partizan se voli. Jer to sada jasno.
(KODAR78, 11. decembar 2013 19:37)
Nauci razliku izmedju rastavnog veznika jer i upitne rečce jel. Jel to jasno, Darko. Samo nemoj da kazes da si 1978 godiste. Imas 35 godina i ne znas razliku izmedju "jer" i "jel". Nemoj Darko, veliki navijacu Partizana da sumLJamo u tvoju pismenost :)

baba vanga

pre 10 godina

ista sudbina te ceka ko Miljenovica, ima da zdipis odande ko poparen, i za 1600 evra sto ces dobiti mesecno u vidu crnih i belih semenki

navijac

pre 10 godina

Kao sto sam napisao pre neki dan, svaki klinac ovde a i u evropi zna, da ako misli da napreduje, da MORA da prodje skolu Duleta Vujosevica! Zato cemo mi jos dugo dugo trajati, a projekti kao sto je Zvezda-FMP mogu da traju samo dok im neko pumpa pare sa strane!

RubyRed

pre 10 godina

Za druge se navija, Partizan se voli. Jer to sada jasno.
(KODAR78, 11. decembar 2013 19:37)

U srpskom jeziku se kaže: "Jel' to sada jasno", nikako Jer.
Dečko, sedi 1.
A, ovaj mali Novak, nek' pređe gde hoće.
Zabole me.

zozon

pre 10 godina

jel istina da ce u kk partizan neki nas chovek(iz australije a veliki grobar)da ulozi nekih 10 miliona evra za kupovinu novih igracha...ne znam gde sam to procitao?

Max

pre 10 godina

Ahahahahaaa, gde ste delije? Vidite sta covek kaze? Nije on kao vi, njega zanima buducnost a ne pare. Pare dodju pa prodju a kvalitet ostaje. Ustvari, partizan ostaje .

mik

pre 10 godina

Grobari šta se primate? To što vas Dule loži,a vi slepo verujete,to ne znači da je istina. Lepo je rekao čovek iz Zvezde da ga prate,ali da trenutno nisu zainteresovani za njega jer je prioritet četvorka,tako da... Novaku želim sreće u nastavku karijere.

baba stana

pre 10 godina

I posle neko kaze da im otimamo igrace. Dzaba im sto imaju vise para da ponude, znaju klinci ko je institucija na ovim prostorima. E da su bili tako pametni Nedovic, Bjelica i Keselj. Da dodju kod nas i napreduju, a ne 2 godine da stagniraju u bivsoj CZ.
I bolje tako. Uzimajte vi matore nase i strane igrace, a najvece talente prepustite nama. Vi mozete samo da upropastite mladog igraca. A to za reprezentaciju, svakako nije dobro.

...sve sve ali nista

pre 10 godina

novak je svestan da u zvezdi moze samo da luftira svlacionice...uostalom koliko vidim partizanu su potrebni igraci...jos koj dan i musli ce im biti plej...

Vucic i Covic i FMP

pre 10 godina

Pa lepo mali kaze, navijao za Zvezdu, to je ona pocivsa KK Crvena Zvezda ako se neko jos seca tog kluba a bilo vas je dosta koji ste za nju navijali.
Nece mali da ide iz jednog malenog u drugi maleni prigradski klub FMP sa pozajmljenim imenom i grbom.
Ne vredi ni Vucic ni Covic ni milioni iz budzeta!

nyk

pre 10 godina

@kodar a i ostali
Decko je lepo rekao, ako imate gram mozga shvaticete da navija za zvezdu ali nije lud, pametan je momak i pre svega profesionalac i realan! Svestan je da ce u partizanu imati mnogo vise prostora da igra i zato se odlucio, glavom a ne srcem! Nemojte se cuditi ako jednog dana bude igrao i u zvezdi!

pan

pre 10 godina

Samo ti dođi u evropskog prvaka,
posle dva sata biće ti jasno da si za ceo život odlučio za koga ćeš da navijaš.
Što bi rekao Đorđe Balašević: To ne biraju pare nego srce.

Only Partizan

pre 10 godina

Nama ne smetaju ovi sto navijaju za Crvenu Zvezdu to je veliki klub bio,nego ovi za FMP malo imaju krizu identiteta,tako da decko opusteno.

Panteri su smesni

pre 10 godina

(RubyRed, 11. decembar 2013 19:58)

Kao prvo, u srpskom jeziku se kaze: je l' a ne jel'. Sedi i ti, jedan.
Kao drugo, da te ne zanima gde ce ovaj mali da predje ti ne bi ni citao vest, da ne pricam da si jos i komentare otvorio i povrh svega poslao jedan.

Al

pre 10 godina

Za druge se navija, Partizan se voli. Jer to sada jasno. (KODAR78, 11. decembar 2013 19:37)

U srpskom jeziku se kaže: "Jel' to sada jasno", nikako Jer. Dečko, sedi 1. A, ovaj mali Novak, nek' pređe gde hoće. Zabole me. (RubyRed, 11. decembar 2013 19:58)

Hahahaha e moj gramaticaru... Da si iole pismen, znao bi da se "je li" pise odvojeno. Sedi 1.

frenky simao

pre 10 godina

Znaci odlucio nas Dule da ipak pristane na cenu i plati 200000 eura...sve se nema,a Dulence? Neka,isplatice nam se...Dobrodosao Novace!

Nenad

pre 10 godina

Najsmesnije od svega je sto ce grobari posle mrtvi ladni da pricaju kako je i Novaka stvorio Vujosevic,i ako je i sada jasno da statistika jasno pokazuje da je Novak vec dobro oformljen igrac.

zvezda

pre 10 godina

Nemoj da se bojis reakcije navijaca partizana zbog izjave da navijas za Zvezdu. Budi siguran da ces postati njihov ljubimac, uostalom videces i sam...

Pampur

pre 10 godina

Mudro zboriš šinko, i ja sam Zvezdaš ali sam realan i svi mi dobro znamo da je Partizan što se košarke tiče pojam i merilo uspeha za sve konkurente ne samo u našoj zemlji nego u celom regionu! Voleli mi to ili ne voleli to je činjenica i realnost!

Labud

pre 10 godina

Mene je ovaj momak kupio ovom izjavom. Video kako je prosao i napredoovao Bogdanovic od prosle godine, pa Lovernj, pa i mnogi pre njih...Jednostavno za njegove godine i kvalitet Partizan je idealan. Fora je sto bi vec sada imao minutazu o kakvoj nije sanjao. U CZ Telekom ne bi sigurno toliko prostora ima, jednostavno tako je koncepiran taj klub i tim - da da rezultat odmah. Na kraju krajeva to mu je 'leba, a ako namerava da se bavi time, mora svoja osecanja da ostavi po strani. Nije ni prvi ni poslednji koji je igrao za onaj 'drugi' klub.

danilo

pre 10 godina

Kao što sam napiso neki dan; klinac pametan i pošteno gleda napred. I drži reč.
A zvezdašiima iz Železnika ostaju ovakve želje:
"Mali mojne da budu neki prednji ukrsteni na narednom treningu..:D.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (realista, 11. decembar 2013 19:37)
Tako nestane duša kod ljudi...

nenad

pre 10 godina

jel istina da ce u kk partizan neki nas chovek(iz australije a veliki grobar)da ulozi nekih 10 miliona evra za kupovinu novih igracha...ne znam gde sam to procitao?
(zozon, 11. decembar 2013 21:31)

Kod brace Grim ili Radjarda Kiplinga nisam ni ja siguran!

Agilni

pre 10 godina

U srpskom jeziku se kaže: "Jel' to sada jasno", nikako Jer.
Dečko, sedi 1.
(RubyRed, 11. decembar 2013 19:58)

A ti si baš uveren da si to pravilno napisao?

shole78

pre 10 godina

Ne živi se od istorije, već od onoga što napraviš u sadašnjosti i šta proceniš da možeš napraviti u budućnosti. Partizan je napravio brend u košarci koji traje, za razliku od brenda FKCZ koji su uspeli načisto da upropaste. Ne gradi se sistem posle 1-2 sezone upumpavanja para na silu.

Vlada

pre 10 godina

U srpskom jeziku se kaže: "Jel' to sada jasno", nikako Jer.
Dečko, sedi 1.
A, ovaj mali Novak, nek' pređe gde hoće.
Zabole me.
(RubyRed, 11. decembar 2013 19:58)
U srpskom jeziku se pise je l' to sada jasno. Mada je i to nepravilno, pitanje se postavlja sa da li a nikako sa je l'.
Sedi NULA!

ams

pre 10 godina

Sve najbolje malom, i nek' ide u Partizan. Posle ovakve izjave bi mi se zeludac prevrtao svaki put kada bi podigao ruke prema publici nakon poentiranja.

mica

pre 10 godina

Ово је било можда било дизање цене Новаку преко (са) ЦЗ да би П. више платио. ЦЗ не треба плеј то је отпочетка ове драмме јасно, рекли су да "прате" играча али не и да га "желе". Новаку је кошарка посао, небитно је за кога навија.
И за овог доле, Немања Бјелица је играо у млађим категоријјама П. али је проглашен неталентованим, али види где је догурао и то преко ЦЗ.

crni_redstar

pre 10 godina

srecno ti bilo,ja stvarno mislim da u zvezdi nema mesta za tebe,dace bog da postanes vrhunski igrac. zvezdi treba cetvorka i mislim da samo zele da uvecaju cenu ovom momku.

Nebojsa - Delija

pre 10 godina

C.Zvezda ako bude zagrizla ona ce ga dovesti ,ali problem je sto ona na toj poziciji ima vec dva vrlo talentovana igraca njegovih godina i samo bi napravila guzvu a i da ga dovedu on nebi igrao u C.Zvezdu vec bio prosledjen u FMP-u kod Gurovica to ne mislim samo za ovu nego i za sledecu sezonu .
A da ga dovede Partizan on bi igrao u prvom timu e sad koliku bi dobijao minutazu po mecu mislim ne veliku al bi igrao .

zoran

pre 10 godina

Divac je pobego iz Zvezde u Partizan sa 17 god. Djordjevica su proglasili ne talentovanim. Pre neko vece sam cuo da je Grba u madosti bio zvezdas, ja sam sa 6 god preso da navijam za Partizan a kao poceo za zvezdu. Neko pre neko kasnihe shvati.

One night in May

pre 10 godina

“Svakako da imam želju da pređem u jedan ozbiljan klub kakav je Partizan. Ako se to ne dogodi, nastavljam jako da treniram i to me neće poremetiti".

To je pravi stav!! On ima svoju ideju i to da li ce preci u Partizan, Barselonu ili Los Andjeles ili ce ostati u Vrscu nece ga poremetiti. Svestan je svog kvaliteta i da mu karijera zavisi samo od njega samog. Sve ostalo su samo usputne okolnosti, bolje ili losije. Pravi kvalitet ne moze da se sakrije.

PI

pre 10 godina

Ja ne znam za koga ovaj momak navija ali je ocigledno za koga zeli da igra. A ako je vec navijac C.Zvezde onda ljudi iz tog kluba treba ozbiljno da se zapitaju zasto je to tako da ni njihovi navijaci ne zele da igraju za njih.

fil

pre 10 godina

Svako ima pravo da bira kojim ce putem u zivotu. Jovan je sjajan igrac i dobar momak. Zelim mu puno srece i ako potpise za Partizan uvek drugo mesto iza Zvezde! Ja bih uvek izabrao klub za koji navijam i koji volim! ove rasprave su glupost! Zivela Srbija

Arsen

pre 10 godina

@Najsmesnije od svega je sto ce grobari posle mrtvi ladni da pricaju kako je i Novaka stvorio Vujosevic,i ako je i sada jasno da statistika jasno pokazuje da je Novak vec dobro oformljen igrac.
(Nenad, 12. decembar 2013 14:33)

Toliko o tvom poznavanju kosarke. Kada bih bilo sta dodao na ovo, bilo bi suvisno... pozdrav