Vimbldon u 3D tehnologiji

Najprestižniji teniski turnir na svetu Vimbldon nastavlja niz velikih sportskih događaja koji će biti prikazivani u 3D tehnologiji.

Izvor: B92

Ponedeljak, 07.03.2011.

19:45

Default images

Muška polufinala, kao i finala u obe konkurencije, biće dostupna u svim bioskopima širom sveta koji podržavaju 3D tehnologiju.

Dogovor o prikazivanju tenisekih mečeva sa terena „Ol Ingland“ kluba obelodanjen je u ponedeljak u okviru višegodišnjeg partnerstva trećeg Gren slem turnira sezone i kompanije Sony.

Vimbldon je poznat po svom nasleđu i osećaju tradicije. U isto vreme stalno tražimo načine da poboljšamo prezentaciju turnira uspešnom mešavimom tradicije i inovacije“, rekao je izvršni direktor „Ol Ingland“ kluba Jan Riči.

Ovogodišnji Vimbldon na programu je od 20. juna do 3. jula, a treću godinu zaredom moći ćete da ga pratite na televiziji B92, koja je od ove godine vlasnik prava svih deset turnira Masters serije, uključujući i završni u Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: