Sjajna Ana pobedila Bartoli

Ana Ivanović plasirala se u drugo kolo turnira u Pekingu pobedom nad Marion Bartoli u dva seta 6:2, 6:3 za jedan čas i sedam minuta igra.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.10.2010.

12:29

Default images

Ivanovićeva je odlično igrala, snažnim forhendom i dobrim planom igre stigla do svog četvrtog trijumfa nad Francuskinjom.

Srpska teniserka će se u narednom kolu sastati sa Olgom Govorcovom koja je eliminisala Mariju Hose Martines Sančes takođe u dva seta.

Ivanvovićeva je u prvom setu igrala kao u najboljim danima svoje karijere. Servis, koji je dugo bio problematičan, odlično je služio srpsku teniserku koja je imala 92 procenta osvojenih poena posle prvog servisa. Dvostrukim brejkom lako je rešila taj deo igre u svoju korist.

U drugom setu, prva je do brejka stigla Bartoli koji je mnogo bolje počela da riternira, ali potom Ana ponovo podiže nivo igre i dva puta oduzima servis protivnici za ubedljiv trijumf i prolaz u narednu rundu.

Ivanovićeva se samo jednom do sada sastala sa Govorcovom i zabeležila je pobedu.

Nagradni fond turnira u Pekingu je 4,5 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: