Kaprijati se predozirala

Nekadašnja najbolja teniserka sveta Amerikanka Dženifer Kaprijati primljena je u bolnicu u Majamiju, pošto se poredozirala drogom.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 28.06.2010.

12:22

Default images

Kaprijati je primljena u bolnicu, nakon što je osoblje hotela "Rivijera Bič", u kome je boravila, obavestilo lekare da se slavna 34-godišnja teniserka predozirala.

Informaciju da je Kaprijati primljena u bolnicu potvrdio je njen otac, koji je novinare obavestio da se Dženifer "dobro oseća i da će se ubrzo oporaviti".

U bogatoj teniskoj karijeri Kaprijati je osvojila 14 WTA turnira, dva gren slema i zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Barseloni 1992. godine.

Američka tensirka i ranije je imala problema sa drogom, a 1994. je uhapšena zbog posedovanja marihuane. Godinu dana ranije uhapšena je i zbog pokušaja kradje prstena vrednog 35.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: